leerbedrijf

Is uw dak toe aan nieuwe dakbedekking? Heeft u daklekkage? Ben Roos helpt u! Ben Roos is een professioneel dakdekkersbedrijf in Delft met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van dakwerkzaamheden. Wij voorzien uw dak bijvoorbeeld van nieuwe dakbedekking. De dakbedekking is geheel waterdicht.

Bij daklekkage komen we zo snel mogelijk naar u toe en herstellen we uw dak, zodat u geen last van lekkage meer heeft. Ook bij andere dakproblemen in Delft staan wij voor u klaar. Heeft u dakproblemen? Schakel nu Ben Roos in!

Onze voordelen

Bij Ben Roos geniet u van een aantal specialistische voordelen:

Dakspecialisten

Al onze dakdekkers hebben een goede opleiding genoten. Ze hebben veel ervaring en zijn vriendelijk. Ze geven u graag dakadvies als u dat wilt en leveren altijd topwerk af.

Garantie

Uw dak wordt door Ben Roos voorzien van dakbedekking. De dakbedekking die wij gebruiken, is van hoge kwaliteit. U heeft er hierdoor vele jaren plezier van. U krijgt bovendien 10 jaar garantie op dakbedekking en op alle dakmaterialen.

Geheel onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde leverancier. Hier profiteert u van. Wij hebben geen baat bij de keuze voor een bepaald materiaal. Hierdoor gaan we alleen uit van uw budget en van uw wensen. Hierdoor krijgt u bij Ben Roos altijd de ideale dakoplossing.

Ben Roos is niet gebonden aan een bepaalde leverancier. Daarom hebben we geen baat bij de keuze voor een bepaald materiaal. We gaan volledig uit van uw wensen en van uw budget. We voorzien u van de ideale oplossing.

Dakdekker Delft

Veiligheid op het dak

Volgens de Nederlandse wet is de eigenaar van een dak verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Wij nemen die zorg graag van u over en werken hard om de risico’s te minimaliseren. Voordat we van start gaan, doen we eerst een risico inventarisatie en nemen we alle mogelijke veiligheidsmaatregelen. Zo brengen we dakankerpunten en lijnsystemen op een dak aan, zodat uw dak permanent betreden kan worden.

Hart voor het milieu

Houd u bij uw bedrijfsvoering rekening met de leefomgeving? Dat doen wij ook. Ben Roos is een bedrijf met hart voor de leefomgeving. Wij werken bijvoorbeeld samen met een bedrijf dat bitumen dakbedekking recycled. Wilt u een duurzamer dak? Wij doen van alles om uw dak duurzamer te maken: zo isoleren we uw dak en leggen we groendaken aan.

Ben Roos

Specialisaties

Als professioneel dakdekkersbedrijf hebben we verschillende specialisaties:

Groendaken

Groendaken zijn daken die begroeid zijn met planten. Groendaken hebben een heel aantal voordelen:

Er zijn diverse soorten groendaken. Sedumdaken zijn bijvoorbeeld begroeid met vetplanten. Tuindaken hebben een recreatieve functie. Er staan bijvoorbeeld bankjes, er zijn paden om te wandelen en soms worden er hele sportvelden als deel van een tuindak aangelegd. Welk tuindak u ook wil… Ben Roos realiseert het voor u!

Totaal onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan een leverancier. Zelf hebben we er daarom geen baat bij als we een bepaald materiaal leveren. We kijken alleen naar uw behoeften en budget, en realiseren de ideale oplossing voor u.

De aanleg van nieuwe dakbedekking

Is uw dakbedekking versleten? Dan wilt u nieuwe dakbedekking waar u weer een tijd mee vooruit kan. Als u Ben Roos inschakelt, krijgt u hoogwaardige dakbedekking op uw dak. Wij werken vooral met bitumen. Dit is kunststof dakbedekking die 100% waterdicht is en lang meegaat. U heeft daarom heel lang plezier van dakbedekking.

Dakdekker omgeving Delft

Dakinspectie verrichten

In allerlei omstandigheden is het handig om een dakinspectie te laten verrichten. Bijvoorbeeld als u zonnepanelen wilt laten plaatsen. Bij een dakinspectie kijken wij naar de staat van uw dakbedekking.  

Onderhoud

Een dak moet regelmatig onderhouden worden. Zonder onderhoud raakt een dak begroeid met mos, gras en algen. Uw dakbedekking wordt hierdoor beschadigt. Dakgoten raken verstopt en er ontstaat lekkage.

Door regelmatig onderhoud blijft uw dak schoon, gaat uw dakbedekking langer mee en voorkomt u lekkage. Bij Ben Roos geniet u van een voordelig onderhoudscontract. Uw hele dakbedekking en de dakgoten worden tijdens een onderhoudsbeurt gereinigt. Kleine herstellingen worden meteen uitgevoerd en grotere herstellingen worden met u ingepland.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

De dakbedekking van Ben Roos

Bij Ben Roos werken we meestal met bitumen dakbedekking. Het wordt ook wel dakleer genoemd. Bitumen bestaan uit een combinatie van aardolie en polyester of glasvlies. Bitumen dakbedekking is de meest populaire dakbedekking voor vlakke of licht hellende daken. Voor schuine daken is bitumen dakbedekking niet geschikt.

Er zijn twee soorten bitumen ontwikkeld: SBS en APP. Ze hebben allebei hun eigen eigenschappen.

SBS (Styreen Butadieen Styreen)

Door de grote kleefkracht is SBS op elke ondergrond, bijvoorbeeld hout of beton, te plaatsen. Er is bovendien elastomeer aan SBS toegevoegd. Elastomeer is een rubberachtig kunststof wat er voor zorgt dat SBS extra elastisch is. Sommige ondergronden krimpen en rekken bij temperatuurverschillen. SBS rekt mee, terwijl andere dakbedekking hierdoor scheuren.

SBS is niet goed bestand tegen UV-straling. Er moet daarom nog een laag van lei of grind bovenop SBS dakbedekking worden gelegd, om het te beschermen tegen de zon.

APP (Atactisch Poly Propyleen)

Een dakbedekking op basis van plastomeren. APP heeft hierdoor weerstand tegen extreme temperaturen en UV-stralen. Het is wel minder elastisch dan SBS en wordt daarom vooral toegepast op ondergronden die weinig krimpen en uitzetten.  

De voordelen van bitumen

Projecten in Delft

Wij zijn in 1985 opgericht. In die tijd hebben we diverse dakwerkzaamheden met succes in Delft verricht, bijvoorbeeld:

https://www.benroos.nl/project/tu-delft-dakrenovatie-2/
https://www.benroos.nl/project/delft-dakrenovatie-isolatie-en-boeidelen/
Ben Roos

Samenwerkingen en keurmerken

Aan onze samenwerkingen en keurmerken merkt u dat Ben Roos een professioneel en gerenommeerd dakdekkersbedrijf is:

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.