leerbedrijf

Dakdekker Culemborg: Snel, Voordelig en Vakkundig

Bent u van plan om uw dak te repareren, isoleren en renoveren? De dakdekker in Culemborg helpt u snel, voordelig en vakkundig. Ben Roos Dakbedekking BV is al jaren een expert in daken. Van dakbedekking en dakonderhoud tot het isoleren van daken en dakinspectie.

Sinds 1985 zijn we dagelijks bezig met daken. Dit omdat er een vraag is naar 100% waterdichte daken. We houden ons iedere dag bezig met bitumineuze dakbedekking. Het team bestaat uit diverse dakdekkers in Culemborg die werken volgens de allernieuwste technieken.

Wij gaan iedere uitdaging aan! De afgelopen jaren hebben wij daken van zwembaden, zorginstellingen, parkeergarages en bedrijven in de foodindustrie gerepareerd en gerenoveerd. Voor eerlijk advies over uw dak in Culemborg: neem contact met Ben Roos Dakbedekking op!

 

De volgende onderwerpen worden in dit artikel besproken:

– Onze specialismen voor dakbedekking in Culemborg
– Zelf dakproblemen opsporen
– De prachtige voordelen
– Succesvolle projecten
– Keurmerken en certificaten
– Contactgegevens van dé dakdekker in Culemborg

 

Gratis offerte

Onze specialismen voor dakbedekking in Culemborg

We beschikken over jarenlange ervaring als dakdekkersbedrijf in Culemborg. Veel geleerd, veel gerepareerd en geïsoleerd. Passie en specialistisch werk komt tezamen bij Ben Roos. De onderstaande werkzaamheden zijn onze absolute passie, maar tegelijkertijd ook onze specialismen:

> Dakonderhoud
> Dakinspectie
> Dakisolatie
> Dakbedekking

Dakonderhoud
Wil jij dakonderhoud dat ervoor zorgt dat de levensduur van uw dakbedekking in Culemborg langer wordt? Logisch. Dat wil iedereen. U krijgt een stevige dakgarantie van 10 jaar. Dus ben jij op zoek naar zekerheid en heeft u geen tijd voor dakonderhoud? Neem contact met ons op en onze dakdekker in Culemborg komt naar u toe.

Dakdekker Culemborg

Dakinspectie
De dakinspecties zijn een essentieel onderdeel om problemen als b.v. lekkage te voorkomen. Een ‘roofcheck’ is onze absolute specialiteit. Na een grondige dakinspectie wordt er een helder en gericht advies opgesteld.

Dakisolatie
Dakisolatie is de ideale manier om portemonnee vriendelijk te zijn en uw dak ook nog eens compleet te isoleren. Een geïsoleerd dak zorgt voor meer warmtebehoud in uw huis of bedrijfspand. Dit komt doordat de warmte beter blijft hangen. Minder stoken en een lagere energierekening… dat wilt u toch ook? Een geïsoleerd dak is hét middel om vocht en geluid buiten te houden.

Dakbedekking

Een belangrijk onderdeel van uw bedrijfspand of woning. Dakbedekking voorkomt lekkages en regelt dat jij een fijne temperatuur binnen hebt. Er zijn allerlei soorten dakbedekking beschikbaar bij Ben Roos Dakbedekking. Wij werken veel met bitumen dakbedekking. Dit is een materiaal dat al jaren populair is. Wij werken met twee verschillende soorten bitumen:

  1. APP (Atactisch Poly Propyleen): een elastische variant en UV-bestendig.
  2. SBS (Styreen Butadieen Styreen): soepel, buigzaam, met een gigantische kleefkracht.

 

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

 

Dakproblemen opsporen

Het is mogelijk om dit eigenhandig te doen, maar onze ervaring leert ons dat het een beter plan is om tweemaal per jaar uw dak te laten controleren door een professional. U bent in staat zelf dakproblemen te zien, maar zo voorkomt u problemen en eventuele blijvende schade. Een aantal belangrijke zaken om te bekijken zijn:

– Scheuren of barsten?
– Verouderde indruk?
– Verstopte afvoeren?
– Stilstaand water?
– Algen of mos?

maar natuurlijk ook…

– Blaren in uw dakbedekking in Culemborg?
– Plooien in de dakbedekking?
– Kringen op plafronds en/of plafonds?
– Koude lucht in huis?

Een daklekkage in Culemborg is zo ontdekt. Neem contact met ons op en u ontvangt een gratis offerte. Bel gerust naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

Dakdekker omgeving Culemborg

De prachtige voordelen

Ben Roos Dakbedekking is al meer dan 30 jaar dagelijks actief op het gebied van dakbedekking in Culemborg. Opgericht in 1985 en sindsdien gevestigd in Bodegraven. Centraal gelegen tussen Rotterdam, Amsterdam Den Haag en Utrecht. Dit zijn de voordelen die u bij ons krijgt:

> Eerlijke en betrouwbare dakdekkers
> Onafhankelijk advies
> Gegarandeerd een geïsoleerd dak
> Vakkundige updates
> Duurzame kansen zoals een groendak
> Dakdekkers met grootse ervaring

Bij Ben Roos Dakbedekking hechten wij waarde aan eerlijke en vakkundige mensen. U bent altijd op de hoogte van wat we doen en de planning die daarbij past. Wij komen altijd onze afspraken na!

 

Succesvolle projecten

We zijn in allerlei werkgebieden met verschillende daken actief. Daar zijn we trots op. In de afgelopen jaren dat we actief zijn als dakspecialisten, hebben we bergen aan werk verzet en een hoop daken gerenoveerd, gerepareerd en geïsoleerd. Enkele succesvolle projecten waar we trots op zijn:

Parkeerdaken: renoveren van parkeerdaken
Gezondheidszorg: renoveren van ziekenhuis daken en zorginstellingen
Zwembaden: renoveren van daken van zwembaden
Foodindustrie: renoveren van daken van gekoelde ruimtes, b.v. magazijnen

Keurmerken en certificaten

Wij nemen uw veiligheid en die van onze mensen serieus. Tevens beschikken wij over allerlei belangrijke – onmisbare – keurmerken en certificaten:

* Roof2roof
* IKO roof concept partner
* VCA (ook erkende dakreparatie in Culemborg)
* Polygum dealer
* Hydrotech dealer

Tevens zijn we erkend lid van de brancheorganisatie Vebidak. Dit houdt in dat wij voldoen aan de criteria die worden gesteld: dit zijn criteria op het vlak van ondernemerschap, bedrijfsvoering en continuïteit.

 

Gratis offerte

Contactgegevens van hét dakdekkersbedrijf in Culemborg

Wilt u even overleggen omtrent uw dakreparatie in Culemborg? Heeft u een irritante lekkage of is uw dak aan onderhoud toe? Neem dan gerust eens contact met ons op en dan kunnen we samen een plannetje maken voor uw dakbedekking.

Adresgegevens
Beneluxweg 9
2411 NG Bodegraven

Telefoon: 0172-617409
Fax: 0172-618067
Service: 0172 -617409
E: info@benroos.nl
W: www.benroos.nl

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.