leerbedrijf

Dakdekker Breukelen: Vakmensen en Eerlijk Dakdekkers

Van plan om uw dak te repareren, isoleren en renoveren? De dakdekker in Breukelen helpt u vakkundig en snel. Ben Roos Dakbedekking BV is al vele jaren een bekend expert in daken. Van dakbedekking en dakonderhoud tot het isoleren van daken en dakinspectie.

Al sinds 1985 zijn we heel actief op het vlak van daken. Dit omdat er natuurlijk vraag is naar 100% waterdichte daken. We houden ons veelal bezig met bitumineuze dakbedekking. Ons team bestaat uit verschillende dakdekkers in Breukelen die werken volgens de nieuwste technieken.

Geen dak is voor ons te gek! De afgelopen periode hebben we onder andere daken van zwembaden, zorginstellingen, parkeergarages en bedrijven in de foodindustrie gerepareerd en gerenoveerd. Voor betrouwbaar en eerlijk advies over uw dak in Breukelen: neem gerust contact met ons op!

 

De volgende onderwerpen worden in dit artikel besproken:
– Onze specialismen qua dakbedekking in Breukelen
– Dakproblemen opsporen
– Voordelen van Ben Roos
– Ontdek de succesvolle projecten
– Keurmerken en certificaten
– Contactgegevens van dé dakdekker in Breukelen

 

Gratis offerte

Onze specialismen qua dakbedekking in Breukelen

We beschikken over jarenlange ervaring als dakdekkersbedrijf in Breukelen. Veel geleerd, veel gerepareerd en geïsoleerd. Passie en specialistisch werk komt tezamen bij Ben Roos. De onderstaande werkzaamheden zijn onze absolute passie, maar tegelijkertijd ook onze specialismen:

> Dakisolatie
> Dakbedekking
> Dakonderhoud
> Dakinspectie

Dakisolatie
Dakisolatie is een perfecte manier om portemonnee vriendelijk te zijn en uw dak te isoleren. Een goed geïsoleerd dak zorgt voor meer warmte in uw woning of bedrijfspand. Dit komt doordat de warmte op deze manier beter blijft hangen. Minder stoken en een verlaagde energierekening… mooi toch? Een goed geïsoleerd dak hét middel om vocht buiten te houden en geluid tegen te gaan.

Dakdekker Breukelen

Dakbedekking
Een onmisbaar onderdeel van uw pand of woning. Dakbedekking voorkomt lekkages en zorgt voor een fijne temperatuur. Er zijn diverse soorten dakbedekking beschikbaar. Wij werken doorgaans met bitumen dakbedekking: een materiaal dat al jaren populair is als materiaal. De grootste voordelen is het stevige karakter en waterdichtheid. Er zijn twee soorten bitumen:

  1. APP (Atactisch Poly Propyleen): een elastische variant en UV-bestendig.
  2. SBS (Styreen Butadieen Styreen): soepel, buigzaam, met een gigantische kleefkracht.

Dakonderhoud
Gericht onderhoud zorgt dat de levensduur van uw dakbedekking in Breukelen langer wordt. U krijgt een fijne dakgarantie van 20 jaar. Maar dit kan zomaar langer worden natuurlijk. Bent u op zoek naar zekerheid? Geen tijd voor dakonderhoud? Neem gerust contact met ons op en wij sturen een dakdekker in Breukelen naar u toe. Snel en vlot!

Dakinspectie
Onze inspecties zijn een belangrijk onderdeel om schade en problemen te voorkomen. Een ‘roofcheck’ is onze specialiteit. Na een grondige en professionele dakinspectie wordt er een duidelijk en eerlijk advies voor u opgesteld.

 

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

 

Dakproblemen opsporen

Het is mogelijk, maar onze ervaring leert ons dat het beter is om tweemaal per jaar uw dak te laten controleren. U bent in staat zelf dakproblemen te zien. Op deze manier voorkomt u problemen en blijvende schade. Een aantal essentiële zaken om te bekijken zijn:

– Scheuren of barsten te zien op uw dak?
– Een verouderd dak?
– Afvoeren verstopt geraakt?
– Water op uw dak blijven liggen?
– Algen of mos te zien op het dak?

maar ook…

– Blaren in uw dakbedekking in Breukelen ziet zitten?
– Plooien te ontdekken in de dakbedekking?
– Kringen te zien op muren of plafonds?
– Koude lucht binnen voelbaar?

Neem gerust eens contact met ons op en wij geven u gelijk een oplossing tegen een lager tarief.

Dakdekker omgeving Breukelen

Voordelen van Ben Roos

Wij zijn al meer dan 30 jaar actief op het vlak van dakdekken in Breukelen. Opgericht in 1985 en gevestigd in Bodegraven. Centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Daken, daken en nog eens daken… Dat is wat we doen. Maar wat zijn onze voordelen:

> Gegarandeerd een geïsoleerd dak
> Vakkundige updates
> Duurzame kansen zoals een groendak
> Dakdekkers met ruime ervaring
> Dakdekkers zijn betrouwbaar en eerlijk
> Onafhankelijk advies

Bij Ben Roos Dakbedekking hechten we enorm veel waarde aan eerlijke en vakkundige dakdekkers. U bent altijd op de hoogte van onze activiteiten en de bijbehorende planning. De gemaakte afspraken komen wij altijd na!

 

Ontdek de succesvolle projecten

We zijn in verschillende werkgebieden actief. En daar zijn we ontzettend trots op. In de jaren dat we actief zijn als dakspecialisten, hebben we een grote hoeveelheid aan daken gerenoveerd, gerepareerd en geïsoleerd. Projecten waar we ontzettend trots op zijn:

Zwembaden: renoveren van daken van zwembaden.
Foodindustrie: renoveren van daken van gekoelde ruimtes, b.v. magazijnen.
Parkeerdaken: renoveren van parkeerdaken.
Gezondheidszorg: renoveren van ziekenhuisdaken en zorginstellingen.

Keurmerken en certificaten

De vakmensen van Ben Roos Dakbedekking nemen uw veiligheid zeer serieus. Ook zijn wij in het bezit van allerlei verschillende belangrijke – nagenoeg onmisbare – certificaten en keurmerken:

* VCA (ook erkende dakreparatie in Breukelen)
* Polygum dealer
* Hydrotech dealer
* Roof2roof
* IKO roof concept partner

Tevens zijn we erkend lid van de bekende en gerenommeerde brancheorganisatie Vebidak.

 

Gratis offerte

Contactgegevens van hét dakdekkersbedrijf in Breukelen

Heeft u behoefte aan overleg omtrent uw dakreparatie in Breukelen? Heeft u een overduidelijke lekkage of is uw dak overduidelijk aan onderhoud toe? Neem dan gerust eens contact met ons op en wij helpen u vlot verder.

Adresgegevens
Beneluxweg 9
2411 NG Bodegraven

Telefoon: 0172-617409
Fax: 0172-618067
Service: 0172 -617409
E: info@benroos.nl
W: www.benroos.nl

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.