leerbedrijf

Dakdekker Bleiswijk: Betrouwbare Vakmensen

Bent u voornemens om uw dak te isoleren en renoveren? Uw dakdekker in Bleiswijk denkt met u mee. Ben Roos Dakbedekking BV is al jaren expert in daken. Vakmannen op het vlak van dakbedekking, dakonderhoud, het isoleren van daken en dakinspectie.

Sinds 1985 zijn we actief op het gebied van daken, omdat naar natuurlijk veel vraag is naar 100% waterdichte daken. We houden ons met name bezig met bitumineuze dakbedekking. Het team bestaat uit dakdekkers in Bleiswijk die altijd werken volgens de laatste technieken.

Geen dak is te gek! De afgelopen jaren hebben we onder meer daken van zorginstellingen, zwembaden, parkeergarages en bedrijven in de foodindustrie gerenoveerd. Voor eerlijk en onafhankelijk advies over uw dak in Bleiswijk: neem vandaag nog contact met ons op!

 

De volgende onderwerpen worden in dit artikel besproken:

– Specialismen van Ben Roos Dakbedekking BV
– Zelf dakproblemen opsporen
– Voordelen van Ben Roos
– Ontdek onze succesvolle projecten
– Certificaten en keurmerken
– Contactgegevens van dé dakdekker in Bleiswijk

Gratis offerte

Specialismen van Ben Roos Dakbedekking BV

We hebben jarenlange ervaring als dakdekkersbedrijf in Bleiswijk. Door de jaren heen hebben we veel geleerd en leert deze ervaring ons dat wij geen uitdaging uit de weg gaan. Dit heeft te maken met het vertrouwen in onze specialismen. De onderstaande werkzaamheden zijn onze passie, maar ook onze specialismen:

 

> Dakbedekking

> Dakonderhoud

> Dakisolatie

> Dakinspectie

 

Dakbedekking

Het dak is een onmisbaar onderdeel van uw pand of woning. De dakbedekking voorkomt lekkages en zorgt voor een aangename temperatuur in huis. Er zijn verschillende soorten dakbedekking beschikbaar. Bij Ben Roos werken we doorgaans met bitumen dakbedekking.

Bitumen is een materiaal dat al tientallen jaren populair is als dakbedekkingsmateriaal. Het grote voordeel is het sterke karakter en de waterdichtheid. Twee soorten bitumen:

  1. APP (Atactisch Poly Propyleen): een variant die elastischer is en UV-bestendiger.
  2. SBS (Styreen Butadieen Styreen): buigzaam, soepel en een enorme kleefkracht.

 

Dakonderhoud

Het juiste onderhoud zorgt dat de levensduur van de dakbedekking in Bleiswijk wordt verlengd. U ontvangt een dakgarantie van 20 jaar. Met gericht onderhoud is het mogelijk dat dit verlengd wordt. Bent u op zoek naar zekerheid of heeft u geen tijd voor dakonderhoud? Neem contact met ons op en wij sturen een dakdekker in Bleiswijk naar u toe.

 

Dakisolatie

De juiste dakisolatie is een uitstekende wijze om portemonnee vriendelijk te zijn. Het is zo dat een geïsoleerd dak zorgt voor meer warmte in uw huis. Dit komt doordat de warmte beter blijft hangen. Hierdoor stookt u minder en ziet de energierekening er een stuk rooskleuriger uit. Daarbij is een goed geïsoleerd dak het middel om vocht tegen te gaan en geluid buiten te houden.

 

Dakinspectie

Een inspectie is een essentieel element om problemen en schade te voorkomen. Een ‘roofcheck’ is onze specialiteit. Er wordt gericht gekeken naar de algemene staat van uw huidige dakbedekking in Bleiswijk. Ook controleren we de drukweerstand. Na de grondige dakinspectie wordt er een duidelijk advies voor u gemaakt.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Zelf dakproblemen opsporen

Het kan, maar onze ervaring leert ons dat u er goed aan doet om tweemaal per jaar uw dak te laten controleren. U bent in staat zelf dakproblemen op te sporen. Zo voorkomt u problemen en blijvende schade. Een aantal belangrijke dingen om op te letten zijn:

 

– Zijn er scheuren of barsten te zien op uw dak?

– Ziet uw dak er verouderd uit?

– Zijn er afvoeren verstopt geraakt?

– Blijft er water op uw dak liggen?

– Zijn er algen of mos te zien op het dak?

 

maar ook…

 

– Ziet u blaren in uw dakbedekking in Bleiswijk ziet zitten?

– Zijn er plooien te ontdekken in de dakbedekking?

– Zijn er kringen te zien op muren of plafonds?

– Komt er een koude lucht naar binnen?

 

Voordelen van Ben Roos

Wij zijn al meer dan 30 jaar actief op het gebied van dakdekken. Opgericht in 1985 en gevestigd in Bodegraven. Centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht in, staan wij 24/7 klaar voor u. Daken, daken en nog een daken… U ontvangt bij Ben Roos een aantal voordelen:

 

> Dakdekkers met jarenlange ervaring

> Dakdekkers zijn bekwaam en eerlijk

> Onafhankelijk advies

> Gegarandeerd een perfect isolerend dak

> Vakkundige update van uw dakbedekking

> Duurzame kansen zoals een groendak

 

Bij Ben Roos Dakbedekking hechten we enorm veel waarde aan eerlijke en vakkundige dakdekkers. U bent altijd op de hoogte van onze activiteiten en de bijbehorende planning. De gemaakte afspraken komen wij altijd na!

 

Ontdek onze succesvolle projecten

We zijn op een enorme verscheidenheid aan werkgebieden actief. En daar zijn we trots op. In de jaren dat we actief zijn als dakspecialist, hebben we bergen aan daken gerenoveerd, gerepareerd en geïsoleerd. Denk bijvoorbeeld aan projecten als:

 

Parkeerdaken: renoveren van parkeerdaken.

Gezondheidszorg: renoveren van ziekenhuisdaken en zorginstellingen.

Zwembaden: renoveren van daken van zwembaden.

Foodindustrie: renoveren van daken van gekoelde ruimtes, b.v. magazijnen.

 

Certificaten en keurmerken

Zekerheid en veiligheid staan bij ons voorop. De vakmensen van Ben Roos Dakbedekking nemen en veiligheid serieus. Ook zijn wij in het bezit van diverse belangrijke – bijna onmisbare – keurmerken en certificaten:

 

* VCA (ook erkende dakreparatie in Bleiswijk)

* Polygum dealer

* Hydrotech dealer

* Roof2roof

* IKO roof concept partner

 

Ook zijn we erkend lid van de gerenommeerde brancheorganisatie Vebidak. We voldoen we aan de criteria die zij stellen, op het gebied van ondernemerschap, bedrijfsvoering en continuïteit. En daar zijn we trots op!

Gratis offerte

 

Contactgegevens van hét dakdekkersbedrijf in Bleiswijk

Wilt u overleggen over een dakreparatie in Bleiswijk? Heeft u een lekkage of is uw dak overduidelijk aan onderhoud toe? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Adresgegevens

Beneluxweg 9

2411 NG Bodegraven

 

Telefoon: 0172-617409

Fax: 0172-618067

Service: 0172 -617409

E: info@benroos.nl

W: www.benroos.nl

 

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.