leerbedrijf
Bedrijfsruimte Alphen Aan Den Rijn

DAKDEKKER ALPHEN AAN DEN RIJN

Dakdekker Alphen aan den Rijn: Snel van uw Dakproblemen af!

Lekkage is heel vervelend. Als u lekkage heeft, wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Ben Roos helpt u razendsnel van uw daklekkage af. Wij verrichten ook andere dakwerkzaamheden in Alphen aan den Rijn zoals het isoleren van daken, de aanleg van groendaken, het onderhoud van daken en het vervangen van dakbedekking.

Voordat we aanvangen met de dakwerkzaamheden in Alphen aan den Rijn bespreken wij met u wat er moet gebeuren. Wij kijken wat er past binnen uw budget en binnen de kaders van de wet- en regelgeving.

Daklekkage voorkomen

Bij daklekkage lekt er vocht, doordat uw dak niet volledig waterdicht is. Een lek dak zorgt voor voor veel irritaties. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Als Ben Roos uw dakonderhoud verzorgt, zorgen wij ervoor dat uw dak in een uitstekende staat blijft. We voeren kleine reparaties uit tijdens het dakonderhoud. Grotere reparaties worden samen met u ingepland.

Wat doet u bij daklekkage?

Als u daklekkage niet snel oplost, ontstaan er allerlei grote problemen:

 • Waardevermindering van uw pand
 • Onherstelbare schade
 • Kortsluiting
 • Schade aan het interieur
 • Schimmels

Hoe lost u de lekkage op? Met dit stappenplan bent u snel van uw daklekkage af:

 1. Neem contact op met Ben Roos Dakbedekking BV door te mailen naar info@benroos.nl of door te bellen naar 0172-617409. Vertel ons wat uw situatie is. Wij maken met u een plan waarin staat wanneer en wat voor een werkzaamheden we gaan verrichten.
 2. We maken foto’s van de schade. Vervolgens starten we een grondige en deskundige inspectie van uw pand. Tijdens de inspectie wordt er onderzocht wat de oorzaak van uw daklekkage is.
 3. Nadat we de oorzaak van daklekkage hebben ontdekt, stellen we een aantrekkelijke offerte voor u op. In de offerte staat duidelijk onder elkaar wat we precies gaan doen en wat het tarief is.
 4. Bent u het eens met de offerte? Ga akkoord en wij gaan volgens afspraak voor u aan de slag.

Kies voor goede dakbedekking

U profiteert enorm door te kiezen voor goede dakbedekking. Ben Roos vervangt uw oude dakbedekking door nieuwe dakbedekking van hoge kwaliteit. Wij leggen dakbedekking aan die lang meegaat. De dakbedekking is bovendien 100% waterdicht en het heeft een groot isolerend vermogen. Isolatie is belangrijk voor uw dak. Dakbedekking met een groot isolerend vermogen zorgt voor een stabiele temperatuur in uw pand en een lagere energierekening.

Door een onderhoudscontract bij Ben Roos af te sluiten, zorgt u dat uw nieuwe dakbedekking als nieuw blijft.

De voordelen van Ben Roos

 • Voordelige tarieven
 • Snel bij u
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • U wordt volledig ontzorgd
 • Volledig afhankelijk dakdekkersbedrijf
 • 10 jaar garantie op uw dakbedekking
 • Diverse certificaten
 • Meer dan 32 jaar ervaring.

De specialismen van Ben Roos

Advies

Heeft u vragen over daken? Wij helpen u graag. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis opgebouwd en die delen we graag met u. Of het nu gaat over subsidies, afwatering of dakmaterialen, wij helpen u.

Dakonderhoud

Als u regelmatig onderhoud laat verrichten, verlengt u de levensduur van uw dak en voorkomt u een daklekkage. Wij kijken of uw dak gebreken vertoont, doen kleine reparaties en maken uw dak schoon. Ons onderhoudscontract is bovendien zeer voordelig.

Groendaken

Een groendak ziet er prachtig uit. Het is begroeid met planten. Een groendak heeft allerlei voordelen. Zo zijn groendaken zeer isolerend, groendaken bevorderen de biodiversiteit en ze verbeteren het rendement van zonnepanelen.

Dakinspectie

Voordat we met de werkzaamheden beginnen, doen we eerst een dakinspectie. Door een dakinspectie te doen, komen we erachter wat uw dakproblemen precies zijn. We meten het dak in en maken een insnijding om te kijken hoe uw dak is opgebouwd. Na de inspectie wordt een uitgebreid rapport opgesteld. Als u dat wilt, geven u bovendien professioneel en gratis advies.

Dakveiligheid

Veilig werken is belangrijk, vooral als het gaat om werken op grote hoogte. Als een dak hoger dan 2,5 meter boven het maaiveld of boven andere daken uitsteekt, is de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid.

Over de dakveiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Ben Roos neemt alle mogelijke maatregelen om veiligheid tijdens dakwerkzaamheden te garanderen. We brengen bijvoorbeeld permanente dakvoorzieningen aan en rusten onze medewerkers uit met persoonlijke beschermingsmiddelen.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Voorgaande projecten in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn: Dakrenovatie bedrijfsruimte

Bekijk project

Alphen aan den Rijn: Dak-update De Rijnstreek

Bekijk project

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.