leerbedrijf

Stevige Dakbedekking in Hillegom nodig? 100% Waterdicht

Bent u van plan om uw dak te repareren of te bedekken? Het dakdekkersbedrijf in Hillegom denkt graag met u mee. Ben Roos Dakbedekking BV: uw expert in alle daken. Vakmensen op het vlak van dakbedekking, dakonderhoud, het isoleren van daken en dakinspectie.

Al sinds 1985 zijn we dagelijks actief op het gebied van daken. Er is altijd een vraag naar 100% waterdichte daken. En terecht! We houden ons iedere dag bezig met bitumineuze dakbedekking. U krijgt dakdekkers op bezoek, die op de hoogte zijn van nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Geen uitdaging is voor ons te gek! De afgelopen jaren hebben wij daken van zwembaden, zorginstellingen, parkeergarages en daken van bedrijven in de foodindustrie gerepareerd en gerenoveerd. Neem contact met ons op! Bel naar 0172-617409 of mail naar info@benroos.nl.

De volgende onderwerpen worden in dit artikel besproken:

– Specialismen van de dakdekker in Hillegom

– Dakproblemen herkennen doe je zo

– De 5 Voordelen van Ben Roos

– Succesvolle projecten

– Certificaten en keurmerken

– Contactgegevens

Specialismen van de dakdekker in Hillegom

Natuurlijk, wij beschikken over een grote ervaring als dakdekkersbedrijf in Hillegom. We hebben veel geleerd en zijn nooit een uitdaging – als dakdekker in Hillegom zijnde – uit de weg gegaan. De onderstaande werkzaamheden zijn onze dagelijkse werkzaamheden en ook onze specialismen:

 

> Dakisolatie

> Dakinspectie

> Dakbedekking

> Dakonderhoud

 

Dakisolatie

De juiste dakisolatie van Ben Roos is vriendelijkheid voor je portemonnee. Een goed geïsoleerd dak zorgt dat de warmte beter blijft hangen in uw woning. Hierdoor stook je minder en ziet de energierekening flink dalen. Daarbij komt dat een goed geïsoleerd dak het middel is om vocht en geluid buiten de woning te houden.

 

Dakinspectie

Een dakinspectie van hét dakdekkersbedrijf in Hillegom is dé manier om problemen en schade te voorkomen. De nauwkeurige roofcheck is één van de specialiteiten. Deze dakinspectie wordt gedaan door één van onze medewerkers. Is uw dak helemaal waterdicht? Heeft u last van daklekkage in Hillegom? Wij geven u het antwoord.

 

Dakbedekking

Dakbedekking in Hillegom is zeer belangrijk voor de waarde van uw pand of woning. U voorkomt zo vervelende lekkages, zorgt voor een lekkere temperatuur in huis en verspilt weinig van energie. Bij Ben Roos werken we vaak met bitumen dakbedekking. Bitumen heeft een ijzersterk karakter en is helemaal waterdicht. Er zijn twee mogelijk qua bitumen dakbedekking:

 

  1. SBS (Styreen Butadieen Styreen): Heel buigzaam, soepel en met een sterke kleefkracht.
  2. APP (Atactisch Poly Propyleen): Elastische uitgave die ook zeer UV-bestendig is.

 

Dakonderhoud

Dakreparatie in Hillegom nodig? Daklekkage in Hillegom gezien? Dakonderhoud! Specialistisch onderhoud zorgt dat de levensduur van uw dakbedekking wordt verlengd. U krijgt ook een dakgarantie van 10 jaar. Dakonderhoud is zelf te doen, maar met een vakman weet je het zeker!

 

Zonnepanelen

Ook wij geloven duurzame energie! Een duurzaam dak bespaart u centen, zo simpel is het. U wekt zelf energie op. Het is verstandig om voor het plaatsen van de zonnepanelen een dak inspectie uit te voeren. Bij een dakinspectie kijken wij de gehele staat van de dakbedekking na zodat u niet voor onverwachte problemen staat als de zonnepanelen al geplaatst zijn. Uw dakdekker in Hillegom bekijkt uw dak.

Gratis offerte

Dakproblemen herkennen doe je zo

Natuurlijk, u kunt zelf uw dakproblemen en achterhalen. Het is sowieso verstandig om twee keer per jaar het dak te laten inspecteren om daklekkage in Hillegom te voorkomen. Het voor- en najaar zijn uitstekende perioden om een blik te werpen op het dak. Stel uzelf de volgende vragen:

 

– Zijn uw afvoeren verstopt?

– Blijft er water op uw dak liggen?

– Zijn er mos of algen te zien op het dak?

– Zijn er scheuren of barsten te zien op het dak?

– Maakt het dak een sterk verouderde indruk?

 

maar ook…

 

– Ziet u kringen op het plafond of de muren?

– Komt er kou van buiten naar binnen toe?

– Ziet u blaren in uw dakbedekking zitten?

– Zijn er plooien te zien in de dakbedekking?

 

Daklekkage in Hillegom? Dakreparatie nodig? Een daklekkage is zo ontdekt. Het lek of de schade repareren is vlot geregeld. Neem contact met ons op en u krijgt een gratis offerte. Bel gerust naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

De 5 Voordelen van Ben Roos

Ben Roos is centraal gevestigd in Nederland, namelijk in Bodegraven. Centraal tussen Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Wij zijn snel bij u en ons grootste doel is dat uw dak 100% waterdicht is. Isoleren, verduurzamen en het aanleggen van daken: sedumdaken (groendaken) maar ook bijzondere daktuinen. Uw dakdekker in Hillegom geeft u de onderstaande voordelen:

 

> U krijgt duurzame kansen zoals een groendak

> U krijgt betrouwbare dakdekkers met jarenlange ervaring op bezoek

> U krijgt altijd een onafhankelijk advies

> U krijgt gegarandeerd een perfect geïsoleerd dak

> U krijgt een vakkundige update van uw dakbedekking

 

Ben Roos Dakbedekking staat voor een betrouwbare dakdekker in Hillegom. U bent te allen tijde op de hoogte van alle dingen die we doen op uw dak. Vraag nu een gratis offerte aan! Bel gerust naar 0172-617409 of stuur een mail naar info@benroos.nl.

 

Succesvolle projecten

We zijn op vele werkgebieden actief. In de afgelopen jaren dat we actief zijn dakdekkersbedrijf in Hillegom, hebben we daken gerenoveerd, geïsoleerd en gerepareerd. Onderstaande projecten zijn dan ook ontzettend trots op:

 

Parkeerdaken: isoleren en renoveren van parkeerdaken.

Gezondheidszorg: isoleren en renoveren van daken van ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en zorginstellingen.

Zwembaden: isoleren en renoveren van daken van zwembaden.

Foodindustrie: isoleren en renoveren van daken van gekoelde ruimtes.

Gratis offerte

Certificaten en keurmerken

Zoekt u een dakdekker in Hillegom? Ben Roos. Wij staan voor veiligheid en zekerheid. Om die reden vinden wij dakveiligheid ook zeer belangrijk. Iedere dakdekker in Hillegom wordt vastgemaakt met lijnsystemen en dakankerpunten. Ook zijn wij in het bezit van verschillende certificaten en keurmerken:

 

* VCA (ook erkende dakreparatie in Hillegom)

* Roof2roof

* IKO roof concept partner

* Polygum dealer

* Hydrotech dealer

 

Tevens zijn we erkend lid van de brancheorganisatie Vebidak. Dat houdt in dat wij voldoen aan de criteria die zij stellen. Dit zijn criteria op het vlak van ondernemerschap, bedrijfsvoering en continuïteit.

 

Contactgegevens

Dakreparatie in Hillegom nodig? Heeft u een daklekkage? Neem dan contact met ons op en wij helpen u direct verder.

 

Adresgegevens

Beneluxweg 9

2411 NG Bodegraven

 

Telefoon: 0172-617409

Email: info@benroos.nl

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur.

 

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.