leerbedrijf
Dakadvies van betrouwbare dakdekkers

BETROUWBAAR DAKADVIES VAN ERKENDE DAKDEKKERS

Een lekkage of een kapot dak is ontzettend vervelend. Schade of lekkage dient snel gerepareerd te worden. Zo voorkomt u verdere schade. De dakdekkers van Ben Roos Dakbedekking BV staan iedere dag klaar voor u. Vakmanschap en duurzaamheid: wij geven u de juiste oplossing.

Onze service bestaat uit isoleren, repareren, renoveren, onderhouden en inspecteren van daken. De vaste klantenkring bestaat uit ziekenhuizen, MKB’ers, zwembaden, kantoorpanden, verzorgingstehuizen, parkeergarages en ga zo maar door. U krijgt betrouwbaar dakadvies van gecertificeerde dakdekkers.

U ontvangt een ijzersterke dakgarantie van maar liefst 10 jaar. Het is een heerlijk gevoel van zekerheid. Een bekwame vakman zorgt voor een duidelijke en duurzame oplossing. Vraag geheel gratis en vrijblijvend een voordelige offerte aan.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

De deskundigheid van Ben Roos Dakbedekking BV

Isoleren

Op een juiste manier isoleren is essentieel. Een perfect geïsoleerd dak is doorslaggevend voor uw energierekening. Isolatie van Ben Roos Dakbedekking BV zorgt dat uw energierekening wordt verlaagd. De warmte blijft hangen en hierdoor stookt u minder.

Inspecteren

Inspectie is belangrijk om een gerichte oplossing te bieden. Een ervaren dakdekker kijkt naar vraagstukken als: Is uw dak waterdicht? Wat zijn de problemen? Liggen er nog problemen op de loer? Zijn zonnepanelen een oplossing voor u? Betrouwbaarheid, deskundigheid en uitstekend dak advies, daar staan wij voor.

Dakbedekken

Ieder dak is uniek. Wij bekijken per dak wat er nodig is om het dak te isoleren en waterdicht te maken. Dikwijls werken wij met bitumen dakbedekking. De meest vooraanstaande dakdekkersmaterialen zorgen ervoor dat u er altijd warmpjes bij zit.

Onderhoud

Onderhoud van uw dak is belangrijk. Als u niet oplet, ontstaan er scheuren, blaren, gaten en andere vormen van schade. Hierdoor bent u genoodzaakt uw dak door een professional te laten onderhouden. Zo voorkomt u verdere problemen en eventuele grote schades.

Voorgaande projecten

Den Haag: Dakrenovatie Dreumel

Bekijk project

Reeuwijk: Dakrenovatie Bibliotheek/huis van alles

Bekijk project

Waarom u voor Ben Roos kiest?

 1. Aanpassen naar gebruikersdak: Een dak heeft altijd een bepaalde functie. Naast het feit dat het u beschut tegen allerlei weersomstandigheden, zijn er nog meerdere functies mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een groot dakterras. Wij hebben een oplossing voor elke bestemming qua gebruik van uw dak.
 2. Onafhankelijk dakadvies: Wij zijn een onafhankelijk bedrijf. Doordat wij niet gebonden zijn leveranciers, hebben wij alle ruimte om dakbedekking te kiezen die wij willen. Wij hebben geen enkele baat bij een keuze voor een specifieke dakbedekking.
 3. Volledig ontzorgd: Het is fijn om een betrouwbare partner te hebben die tijdens het hele proces met u meedenkt. Ben Roos neemt alle zorgen over uw dak voor u uit handen
 4. Duurzame daken: Een dak dient niet langer alleen voor beschutting. Een dak heeft ook de mogelijkheid om energie op te wekken en dit te hergebruiken. Dit is een ideale mogelijk om energie te besparen en uw rekeningen te verlagen.
 5. Eerlijke en betrouwbare dakbedekkers: Het is aangenaam om een dakdekker te ontvangen die u vertrouwt. Een professionele dakdekker stelt u op de hoogte van de planning en de daarbij behorende werkzaamheden.
 6. Dakgarantie: Een gevoel van zekerheid krijgt u door de garantie die wij u bieden. Na een grondige inspectie en een bijpassende handeling, krijgt u een dak waar u nog jaren mee vooruit kan. U krijgt een dakgarantie van maar liefst 10 jaar. Dat is nog eens dakadvies!
 7. Vakmanschap: Wij leveren VCA gecertificeerde dakspecialisten die exact weten waar het over gaat en wat er dient te gebeuren. De vooraf gemaakte afspraken worden nagekomen en er ontstaan geen verrassingen.
 8. Ervaring: Al meer dan 5.000 daken hebben wij voorzien van een passende oplossing. Daken bedekken, daken isoleren, daken renoveren… wij zijn uw ervaren dak advies centrum. Bekwaam en vakkundig, dat is Ben Roos Dakbedekking BV.

Keurmerken

Natuurlijk, een ervaren dak advies centrum werkt samen met een aantal belangrijke partners en beschikt over een groot aantal keurmerken. Hieronder treft u een groot aantal keurmerken, samenwerkingspartners en certificaten:

VCA – Dit houdt in dat wij aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Polygum dealer – Ben Roos is officieel dealer van Polygum Nederland.

Concept partner – Ben Roos is partner van IKO Roof, toplagen van absolute topkwaliteit.

Roof2Roof – Ben Roos werkt samen met Roof2Roof. Een zeer betrouwbare partner van de recycling van bitumen daken.

Vebidak – Ben Roos is aangesloten bij de zeer bekende brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven, oftewel Vebidak.

Polygum erkend – Een grootse groothandel in Nederland op het gebied van dakbedekkingsmaterialen.

Veelgestelde vragen

Waarom zou je een bitumen onderlaag willen, of nodig hebben?

Een bitumen onderlaag heeft verschillende functies:

 • Is waterwerend
 • Isoleert
 • Vormt extra bescherming voor uw dak

We lezen jammer genoeg alleen maar slechte ervaringen, maar heeft iemand ook goede ervaringen met een dakdekker of loodgieter?

Ja, Flip Koster bijvoorbeeld van Koster Verhuizingen. Hij spreekt lovend over onze werkzaamheden:

Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, communicatie, uitvoering en begeleiding zijn zeer soepel verlopen. Een extra compliment aan de dakdekkers, hardwerkende mensen met passie voor het vak.

Het bedrijf Vepo Cheese was ook heel tevreden:

Hierbij wil ik jouw en je personeel bedanken voor de goede samenwerking. Na 6 weken hebben wij een mooi dak waar we weer jaren mee vooruit kunnen. Het was zeker geen makkelijke klus voor de heren dakdekkers maar ze hebben een knap stukje werk geleverd.

Ik zit op funda te snuffelen en kom daar de term bitumineuze dakbedekking tegen. Na wat googelen blijkt dat het een soort van chemische product is, vergeleken met aardolie enz. Op zich wel redelijk duidelijk maar wat me niet duidelijk is…is dit een schadelijke stof? Ze zetten dat er toch niet voor niets bij?? Net zoals asbest bv best schadelijk is???

Inderdaad is bitumineuze dakbedekking een chemisch product, maar we gebruiken in het dagelijks leven heel veel chemische producten. Sommige chemische stoffen worden zelfs als medicijn gebruikt. Veel chemische stoffen zijn dus helemaal niet schadelijk.

Asbest is een natuurlijke stof en wel schadelijk. Het is daarom ook absoluut verboden om asbest in Nederland te gebruiken.

Bitumen dakbedekking is geen enkele manier schadelijk voor de gezondheid en wordt in Nederland veel gebruikt. De dakbedekking is milieuvriendelijk, omdat bitumen heel makkelijk te recyclen is. Het is gaat lang mee, waterdicht en het is eenvoudig herstellen. Bij Ben Roos werken we daarom veel met bitumen dakbedekking en we hebben er goede ervaringen mee.