leerbedrijf
Dakdekker Nieuwkoop

De beste dakdekker in Nieuwkoop!

Heeft u problemen met uw dak van uw pand/woning in de omgeving van Nieuwkoop? In alle situaties helpen wij u direct. U kunt dag en nacht bij ons terecht. Wij lossen uw probleem vakkundig en duurzaam voor u op. Kies dan voor de professionele service van dé dakdekker in Nieuwkoop: Ben Roos en vraag meteen een gratis offerte aan.

De specialismen van Ben Roos

Advies van experts

Bij Ben Roos krijgt u gratis advies van dakdekkers met jarenlange ervaring en heel veel kennis. Zo geven ze advies over de beste isolatie voor uw dak. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers. U krijgt gegarandeerd geheel onafhankelijk advies.

Dakonderhoud

Preventie is beter dan herstel. Dakonderhoud is daarom essentieel. Na de loop van de tijd vervuilt uw dak en gaan er algen en mos op dak groeien.

Bij Ben Roos bieden we een aantrekkelijk geprijsd onderhoudscontract. Uw dak wordt regelmatig door een dakdekker gereinigd. Tijdens de onderhoudsbeurt doet een dakdekker ook kleine herstelwerkzaamheden als dat nodig is. Worden er grotere problemen aan uw dak ontdekt, dan plannen wij de werkzaamheden met u in.

Isolatie

De isolatie van uw dak heeft invloed op uw energierekening. Een goed geïsoleerd dak zorgt ervoor dat warmte in uw pand blijft hangen en niet naar buiten kan. In de zomer blijft een pand met een goed geïsoleerd dak koeler. Ben Roos Dakbedekking zorgt voor een uitstekende isolatie van uw dak.

Per dak onderzoeken wij wat de optimale dakbedekking voor uw dak is. Wij werken vooral met bitumen dakbedekking. Bitumen dakbedekking wordt gemakkelijk gelegd en gaat bovendien jarenlang mee. Onze dakbedekking zorgt ervoor dat uw pand beschermd is tegen alle weersinvloeden.

Dakinspectie

Bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Of bent u van plan om zonnepanelen te plaatsen? Wij kunnen een dakinspectie uitvoeren om te kijken naar de algehele staat van de dakbedekking en naar eventuele problemen van uw dak.

Groendaken

Wilt u een verantwoord dak? Wat dacht u van een groendak? Verduurzaam uw dak. Een groendak bevordert de biodiversiteit en isoleert uw pand. Kies er voor uw groendak op een professionele manier aan te laten leggen. De dakdekkers van Ben Roos creëren voor u een prachtig groendak: of het nu gaat om een tuindak of een sedumdak.

Succesvolle projecten in de omgeving van Nieuwkoop

Woerden: Intensief dak Kasteel

Bekijk project

Alphen aan den Rijn: Dakrenovatie bedrijfsruimte

Bekijk project

Uw voordelen bij Ben Roos

Wij werken vooral aan grote daken zoals daken van ziekenhuizen, villa´s, kantoren en parkeergarages.

 1. Goed voor uw portemonnee

  U wilt natuurlijk zo weinig mogelijk geld kwijt voor de dakwerkzaamheden aan uw pand. We begrijpen dat en denken met u mee waar in uw situatie geld bespaard kan worden. U geniet van een aantrekkelijke offerte en van een solide en duurzame oplossing.

 2. Betrouwbare dakbedekkers

  Het is prettig om met vakbekwame dakdekkers te werken. Onze dakdekkers leggen u van te voren uit wat ze precies gaan doen. Door heldere communicatie en expertise worden onaangename verrassingen voorkomen.

 3. Ervaring

  In de loop der tijd hebben we aan al meer dan 5.000 daken gewerkt en we blijven vol passie door gaan. Er komt een dakdekker bij u op bezoek die op efficiënte wijze dakwerkzaamheden verricht.

 4. Expertise

  Onze dakdekkers zijn absolute vakmannen. Ze komen hun afspraken altijd na en zetten zich 100 procent in om uw problemen op te lossen. Van lekkage tot het plaatsen van groendaken , wij zijn uw VCA gecertificeerde dakenexpert!

 5. Garantie

  Na een grondige inspectie voorziet een erkende dakdekker uw dakbedekking van een vakkundige update. U krijgt een dak waarmee uw gebouw nog vele jaren mee vooruit kan. U krijgt bovendien dakgarantie van 10 jaar. Met onze dakbedekking heeft u geen last meer van daklekkage.

 6. Apparatuur

  U profiteert bij ons van de nieuwste dakdekkersmaterialen. U wordt voorzien van een duurzame oplossing waar u nog jaren plezier van hebt. Onze dakdekkers zijn bovendien voorzien van persoonlijke veiligheidsmiddelen, zodat zij veilig werken!

Keurmerk en certificaten

VCA: Ben Roos is in het bezit van een VCA certificaat. VCA is dé standaard voor gezond, duurzaam en veilig werken. We voldoen aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist aannemers.

Roof2Roof: Ben Roos is een samenwerkingspartner Roof2Roof. Roof2Roof recyclet bitumen daken.

Polygum erkend: Een groothandel op het gebied van dakbedekkingsmaterialen.

Verbidak: Ben is aangesloten bij Vebidak, brancheorganisatie voor kunststof en bitumineuze dakbedekkingsbedrijven.

Concept partner: Ben Roos is partner van IKO Roof.

Polygum dealer: Ben Roos is de officiële dealer van Polygum Nederland.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik voor een veilig dak conform de richtlijnen?

Om valgevaar te voorkomen is bepaald dat op een dak en bij hoogteverschillen van daken onderling vanaf 2,5 m hoogte een deugdelijke valbeveiliging aanwezig moet zijn. In eerste instantie ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij de dakeigenaar. Ben Roos ontneemt deze zorg graag voor u.

Mijn dak heeft stormschade opgelopen. Wat moet ik doen?

Stormschade kan leiden tot lekkages. Dit kan schade aan uw woning toebrengen en zorgt voor een onaangename temperatuur in huis. Het is dan ook zaak om dit zo spoedig mogelijk te laten repareren door een professionele dakdekker.

Wat levert een dakinspectie mij op?

Heeft u last van lekkage, maar komt u zelf geen gebreken aan uw dak tegen? Dan kan een dakinspectie u helpen. Ben Roos beschikt over de expertise en het gereedschap om de lekkage alsnog op te sporen, en indien mogelijk, direct te verhelpen.