leerbedrijf

Ben Roos Dakbedekking:

Uw partner voor dakisolatie in Schiedam en de regio Rijnmond

Voor ondernemers in de regio Schiedam en het uitgestrekte Rijnmondgebied, moet elke investering de moeite waard zijn. Het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw bedrijfspand is met de steeds hoger wordende energiekosten een slimme investering die de moeite meer dan waard is.

Ben Roos Dakbedekking BV biedt bedrijven in Schiedam een oplossing op maat waarmee u niet alleen kosten bespaart maar ook aanzienlijke energiebesparingen realiseert, wat resulteert in een investering die zichzelf snel terugverdient.

Waarom dakisolatie in Schiedam en Rijnmond?

Ook in Schiedam is het optimaliseren van kosten en energieverbruik een cruciale zakelijke overweging. Dakisolatie is de sleutel tot het verminderen van zowel uw verwarmings- als koelingskosten. In de winter behoudt het de warmte, waardoor uw verwarmingskosten aanzienlijk dalen. Tegelijkertijd werkt het in de zomer als een schild tegen de hitte, wat resulteert in lagere kosten voor koeling. Deze dubbele impact zorgt voor aanzienlijke besparingen op uw energierekening.

Dakisolatie voordelen voor bedrijven in Schiedam en Rijnmond

Dakisolatie gaat verder dan alleen kostenbesparing. Het creëert een comfortabelere werkomgeving voor uw medewerkers en verlengt de levensduur van uw dakbedekking. Als bedrijf in Schiedam begrijpt u dat het behouden van een optimale werkomgeving niet alleen de productiviteit verbetert, maar ook uw bedrijf positioneert als kostenbewust en duurzaam.

Wet- en Regelgeving

De regelgeving in Schiedam en Rijnmond vereist dat bedrijven zich houden aan specifieke voorschriften. Ben Roos Dakbedekking BV waarborgt dat uw dakisolatieproject voldoet aan alle wettelijke eisen en voorschriften. Door te investeren in dakisolatie toont u niet alleen verantwoord ondernemerschap maar ook een proactieve houding ten opzichte van duurzaamheid.

Investeer in besparing en duurzaamheid

Besparen op kosten en energie is niet alleen haalbaar maar ook financieel lonend met hoogwaardige dakisolatie van Ben Roos Dakbedekking BV. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dakisolatie niet alleen kostenbesparingen oplevert maar ook uw bedrijf in Schiedam en Rijnmond naar nieuwe duurzame hoogten tilt. Uw investering zal niet alleen snel tastbare resultaten opleveren, maar ook de veerkracht en duurzaamheid van uw bedrijf versterken.

Daarom kiest u voor Ben Roos

Dakisolatie door Ben Roos Dakbedekking BV is dé ideale oplossing voor ondernemers in Schiedam die hun energiekosten willen verlagen. En die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Door te kiezen voor dakisolatie investeert u niet alleen in kostenbesparingen, maar ook in een groenere toekomst voor uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dakisolatie uw gebouw Alphen aan den Rijn kan transformeren en tegelijkertijd kostenbesparingen oplevert. Uw investering zal bijdragen aan een duurzamere en winstgevende toekomst.

Onze voordelen:

 • Voordelig
 • Totaal afhankelijk
 • Staat 24/7 voor u klaar
 • Werken volgens de hoogste veiligheidsnormen
 • 10 jaar dakgarantie
 • Meer dan 32 jaar ervaring
 • Diverse keurmerken
 • Snel bij u
 • U wordt volledig ontzorgd

Onze werkwijze

Al meer dan 32 jaar is Ben Roos Dakbedekking B.V. een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden aan daken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen hebben we al vele dakproblemen verholpen. We zijn gevestigd in Bodegraven. Waddinxveen is dichtbij en we zijn daardoor snel ter plaatse.

De mogelijkheden, problemen en vraagstukken zijn bij elk dak weer anders. Elk dak vraagt daarom om een andere aanpak. We hebben wel een standaard werkwijze

 • Het begint met een gesprek waarin u uitlegt wat uw situatie is en wat uw wensen zijn.
 • We doen een inspectie van het dak.
 • U krijgt een compleet rapport met de bevindingen.
 • Samen met u maken we een plan om uw problemen te verhelpen.
 • De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren dakdekkers. Als het gaat om een dak van een instelling, bedrijf of overheidsinstantie houden we rekening met de werknemers en eventuele bezoekers zodat zij zo weinig mogelijk last van ons ondervinden.
 • Het dak wordt opgeleverd als we er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost. U krijgt bovendien een dakgarantie van 10 jaar.

De specialismen van Ben Roos

Groendaken
Een groendak is begroeid met planten. Groendaken hebben talloze voordelen. Ze isoleren goed, ze zijn goed voor de biodiversiteit van de leefomgeving en ze verbeteren het rendement van zonnepanelen.

Dakinspectie
We doen eerst een dakinspectie voordat we met de werkzaamheden beginnen. Met een dakinspectie brengen we de problemen in kaart. Het dak wordt daarbij ingemeten en er wordt een insnijding gemaakt. Op die manier zien we hoe het dak is opgebouwd.

Een dakinspectie is handig om te ontdekken waar bestaande problemen vandaan komen en om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.Op basis van de inspectie geven wij u bovendien professioneel en onafhankelijk advies.

Dakveiligheid
Veilig werken is voor alle partijen belangrijk. Volgens de wet bent is de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Dit geldt alleen voor gebouwen met daken hoger dan 2,5 meter boven het maaiveld of 2,5 meter boven andere daken.

Ben Roos neemt alle zaken rondom dakveiligheid voor u uit handen. Onze dakdekkers zijn uitgerust met diverse persoonlijke veiligheidsmiddelen, zoals een harnas en positioneringslijnen. We brengen bovendien permanente veiligheidsvoorzieningen aan en zorgen voor een veilige dakopgang.

Advies
Wij voeren niet alleen dakwerkzaamheden uit, maar we geven u ook graag advies over daken. We delen graag onze kennis met u over subsidies, dakmaterialen en afwatering en andere zaken die met daken te maken hebben. Wist u bijvoorbeeld dat door een bladvanger in de goot het regenwater makkelijker wegloopt?

Onderhoud
Onderhoud is essentieel. Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en verlengt de levensduur van uw dak. Tijdens een onderhoud wordt uw dak nagekeken op gebreken, uw dak wordt schoongemaakt en er worden reparaties gedaan. Bij Ben Roos geniet u van een zeer voordelig onderhoudscontract.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken
Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Offerte aanvraag – dakisolatie

*Wij doen geen pannendaken, rieten daken en leien daken.
Uw naam(Vereist)
Adres(Vereist)