leerbedrijf

Ben Roos Dakbedekking:

Uw specialist voor dakisolatie in Oudewater

Ben Roos Dakbedekking BV is uw ervaren partner in dakisolatie in Oudewater. Met onze jarenlange ervaring in de branche richten wij ons op het isoleren van platte, bitumineuze daken waarmee aanzienlijke besparingen op uw energiekosten zijn te realiseren. Of u nu een particulier bent of een bedrijf met uitgestrekte dakoppervlaktes: wij kunnen u helpen met maatwerkoplossingen.

Waarom dakisolatie in Oudewater?

In en rond Oudewater bevinden zich diverse woningen en bedrijfspanden met platte daken. Het isoleren van uw dak is dé sleutel tot het verlagen van uw energierekening. In de koude maanden fungeert dakisolatie natuurlijk als een doeltreffende thermische barrière, waardoor uw pand warm blijft zonder overmatig gebruik van verwarming. Maar in de warmere perioden biedt dakisolatie juist bescherming tegen de hitte, wat resulteert in minder behoefte aan koeling. Deze tweevoudige werking vertaalt zich in substantiële besparingen op uw energiekosten gedurende het hele jaar.

De voordelen voor bedrijven met grote dakoppervlaktes in Oudewater

Voor bedrijven met uitgestrekte dakoppervlaktes zijn de voordelen van dakisolatie des te groter. Door uw dak te isoleren, minimaliseert u niet alleen de warmteverliezen, maar creëert u ook een optimaal binnenklimaat. Uw bedrijfsruimte blijft comfortabel, wat niet alleen de energie-efficiëntie verbetert, maar ook het comfort en dus de productiviteit van uw medewerkers.

Maar ook voor particulieren biedt dakisolatie een aantrekkelijke oplossing. Het verhoogt niet alleen het comfort in uw huis, waardoor u kunt genieten van een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen. Tegelijkertijd ziet u ook een aanzienlijke daling van uw energierekening, wat de investering in dakisolatie snel rendabel maakt.

Voldoen aan wet- en regelgeving

Daarnaast is het belangrijk om te benadrukken dat investeren in dakisolatie niet alleen verstandig is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Het naleven van de energie-efficiëntievoorschriften en duurzaamheidsdoelen, zoals gesteld in de wet- en regelgeving, toont uw maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ben Roos Dakbedekking heeft ruime ervaring, en zorgt ervoor dat u kunt voldoen aan alle regels zoals die gesteld zijn in de wet- en regelgeving.

Neem vandaag nog contact op

Ben Roos Dakbedekking BV staat klaar om u te ondersteunen bij het isoleren van uw platte, bitumineuze dak in Oudewater. Bespaar energiekosten, verhoog het comfort, en draag bij aan een duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt advies en ontdek de voordelen van dakisolatie voor uw woning of bedrijf. Uw investering in dakisolatie zal niet alleen resulteren in directe kostenbesparingen maar ook in een energie-efficiënte en comfortabele leef- of werkomgeving.

Daarom kiest u voor Ben Roos

Ben Roos Dakbedekking BV is zeer ervaren in projecten voor dakisolatie en onderhoud van daken van van bedrijfspanden. Dakisolatie door Ben Roos Dakbedekking BV is dé ideale oplossing voor ondernemers in Oudewater die hun energiekosten willen verlagen. En die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Door te kiezen voor dakisolatie investeert u niet alleen in kostenbesparingen, maar ook in een groenere toekomst voor uw bedrijf.

Onze voordelen:

 • Voordelig
 • Totaal afhankelijk
 • Staat 24/7 voor u klaar
 • Werken volgens de hoogste veiligheidsnormen
 • 10 jaar dakgarantie
 • Meer dan 32 jaar ervaring
 • Diverse keurmerken
 • Snel bij u
 • U wordt volledig ontzorgd

Onze werkwijze

Al meer dan 32 jaar is Ben Roos Dakbedekking B.V. een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden aan daken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen hebben we al vele dakproblemen verholpen. We zijn gevestigd in Bodegraven. Barendrecht is relatief dichtbij en we zijn daardoor snel ter plaatse.

De mogelijkheden, problemen en vraagstukken zijn bij elk dak weer anders. Elk dak vraagt daarom om een andere aanpak. We hebben wel een standaard-werkwijze

 • Het begint met een gesprek waarin u uitlegt wat uw situatie is en wat uw wensen zijn.
 • We doen een inspectie van het dak.
 • U krijgt een compleet rapport met de bevindingen.
 • Samen met u maken we een plan
 • De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren dakdekkers. Als het gaat om een dak van een instelling, bedrijf of overheidsinstantie houden we rekening met de werknemers en eventuele bezoekers zodat zij zo weinig mogelijk last van ons ondervinden.
 • Het dak wordt opgeleverd als we er zeker van zijn dat alles perfect is afgewerkt. U krijgt bovendien een dakgarantie van 10 jaar.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken
Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

De specialismen van Ben Roos

Dakisolatie
Een goed geïsoleerd dak verlaagt de energiekosten en verhoogt het comfort. De investering verdient zich vaak snel terug en u voldoet aan wet- en regelgeving. Ben Roos is zeer ervaren in het isoleren van platte bitumineuze daken.

Groendaken
Een groendak is begroeid met planten. Groendaken hebben talloze voordelen. Ze isoleren goed, ze zijn goed voor de biodiversiteit van de leefomgeving en ze verbeteren het rendement van zonnepanelen.

Dakinspectie
We doen eerst een dakinspectie voordat we met de werkzaamheden beginnen. Met een dakinspectie brengen we de problemen in kaart. Het dak wordt daarbij ingemeten en er wordt een insnijding gemaakt. Op die manier zien we hoe het dak is opgebouwd.

Een dakinspectie is handig om te ontdekken waar bestaande problemen vandaan komen en om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.Op basis van de inspectie geven wij u bovendien professioneel en onafhankelijk advies.

Dakveiligheid
Veilig werken is voor alle partijen belangrijk. Volgens de wet bent is de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Dit geldt alleen voor gebouwen met daken hoger dan 2,5 meter boven het maaiveld of 2,5 meter boven andere daken.

Ben Roos neemt alle zaken rondom dakveiligheid voor u uit handen. Onze dakdekkers zijn uitgerust met diverse persoonlijke veiligheidsmiddelen, zoals een harnas en positioneringslijnen. We brengen bovendien permanente veiligheidsvoorzieningen aan en zorgen voor een veilige dakopgang.

Advies
Wij voeren niet alleen dakwerkzaamheden uit, maar we geven u ook graag advies over daken. We delen graag onze kennis met u over subsidies, dakmaterialen en afwatering en andere zaken die met daken te maken hebben. Wist u bijvoorbeeld dat door een bladvanger in de goot het regenwater makkelijker wegloopt?

Onderhoud
Onderhoud is essentieel. Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en verlengt de levensduur van uw dak. Tijdens een onderhoud wordt uw dak nagekeken op gebreken, uw dak wordt schoongemaakt en er worden reparaties gedaan. Bij Ben Roos geniet u van een zeer voordelig onderhoudscontract.

Offerte aanvraag – dakisolatie

*Wij doen geen pannendaken, rieten daken en leien daken.
Uw naam(Vereist)
Adres(Vereist)