leerbedrijf

Ben Roos Dakbedekking:

Dé expert in dakisolatie in de Regio Bodegraven

Bespaar energiekosten met dakisolatie in Bodegraven

Bent u een ondernemer in Bodegraven en wilt kosten besparen en duurzaam ondernemen? Ben Roos Dakbedekking BV biedt u de perfecte oplossing voor kostenbesparing van uw bedrijf: dakisolatie.

Deze slimme investering bespaart niet alleen geld op uw energierekening, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijker bedrijf.

Waarom dakisolatie?

Het isoleren van het dak is een strategische zet voor bedrijven in Bodegraven. Allereerst vermindert daisolatie het warmteverlies in de winter aanzienlijk en houdt het uw bedrijfsruimte comfortabel en warm. Ten tweede fungeert dakisolatie in de zomer als een barrière tegen de hitte, waardoor uw pand koel blijft. Hierdoor hoeft u minder te verwarmen of te koelen, wat direct resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energiekosten.

Bespaar op uw energiekosten

Door te kiezen voor dakisolatie door Ben Roos Dakbedekking BV, kunt u jaarlijks aanzienlijke besparingen realiseren op uw energierekening. Het isoleren van uw dak vermindert de noodzaak om constant te verwarmen of te koelen, wat resulteert in een aanzienlijke verlaging van uw verwarmings- en koelingskosten.

Deze kostenbesparing is niet alleen gunstig voor uw bedrijfsfinanciën, maar toont ook uw toewijding aan milieubewust ondernemen in Bodegraven. Minder energieverbruik betekent minder uitstoot van broeikasgassen, waardoor u een positieve impact heeft op het milieu en tegelijkertijd uw bedrijfsimago versterkt.

Wet- en Regelgeving

In Nederland stimuleert de wet- en regelgeving bedrijven, waaronder die in Bodegraven, om energie-efficiënte maatregelen te nemen. Als ondernemer moet u voldoen aan bepaalde energie-prestatienormen en duurzaamheids-doelstellingen, zoals vastgesteld in het Klimaatakkoord en andere nationale regelingen.

Dakisolatie door Ben Roos uitgevoed kan u helpen aan deze eisen te voldoen en boetes te vermijden die kunnen worden opgelegd aan bedrijven die niet aan de energievoorschriften voldoen.

Ben Roos Dakbedekking BV begrijpt de complexiteit van deze wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat uw dakisolatieproject in Bodegraven voldoet aan alle wettelijke eisen en voorschriften. U kunt erop vertrouwen dat onze experts u begeleiden door het hele proces, van de planning tot de uitvoering en certificering.

Samengevat

Dakisolatie door Ben Roos Dakbedekking BV biedt ondernemers in Bodegraven niet alleen aanzienlijke besparingen op hun energiekosten, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst voor hun bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dakisolatie uw bedrijf in Bodegraven kan helpen groeien en flinke kostenbesparingen kan opleveren. U investeert niet alleen in uw bedrijf, maar ook in een duurzamere toekomst voor Bodegraven.

Daarom kiest u voor Ben Roos

 • Voordelig
 • Totaal afhankelijk
 • Staat 24/7 voor u klaar
 • Werken volgens de hoogste veiligheidsnormen
 • 10 jaar dakgarantie
 • Meer dan 32 jaar ervaring
 • Diverse keurmerken
 • Snel bij u
 • U wordt volledig ontzorgd

Onze werkwijze

Al meer dan 32 jaar is Ben Roos Dakbedekking B.V. een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden aan daken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen hebben we al vele dakproblemen verholpen. We zijn gevestigd in Bodegraven. Waddinxveen is dichtbij en we zijn daardoor snel ter plaatse.

De mogelijkheden, problemen en vraagstukken zijn bij elk dak weer anders. Elk dak vraagt daarom om een andere aanpak. We hebben wel een standaard werkwijze

 • Het begint met een gesprek waarin u uitlegt wat uw situatie is en wat uw wensen zijn.
 • We doen een inspectie van het dak.
 • U krijgt een compleet rapport met de bevindingen.
 • Samen met u maken we een plan om uw problemen te verhelpen.
 • De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren dakdekkers. Als het gaat om een dak van een instelling, bedrijf of overheidsinstantie houden we rekening met de werknemers en eventuele bezoekers zodat zij zo weinig mogelijk last van ons ondervinden.
 • Het dak wordt opgeleverd als we er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost. U krijgt bovendien een dakgarantie van 10 jaar.

De specialismen van Ben Roos

Groendaken
Een groendak is begroeid met planten. Groendaken hebben talloze voordelen. Ze isoleren goed, ze zijn goed voor de biodiversiteit van de leefomgeving en ze verbeteren het rendement van zonnepanelen.

Dakinspectie
We doen eerst een dakinspectie voordat we met de werkzaamheden beginnen. Met een dakinspectie brengen we de problemen in kaart. Het dak wordt daarbij ingemeten en er wordt een insnijding gemaakt. Op die manier zien we hoe het dak is opgebouwd.

Een dakinspectie is handig om te ontdekken waar bestaande problemen vandaan komen en om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.Op basis van de inspectie geven wij u bovendien professioneel en onafhankelijk advies.

Dakveiligheid
Veilig werken is voor alle partijen belangrijk. Volgens de wet bent is de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Dit geldt alleen voor gebouwen met daken hoger dan 2,5 meter boven het maaiveld of 2,5 meter boven andere daken.

Ben Roos neemt alle zaken rondom dakveiligheid voor u uit handen. Onze dakdekkers zijn uitgerust met diverse persoonlijke veiligheidsmiddelen, zoals een harnas en positioneringslijnen. We brengen bovendien permanente veiligheidsvoorzieningen aan en zorgen voor een veilige dakopgang.

Advies
Wij voeren niet alleen dakwerkzaamheden uit, maar we geven u ook graag advies over daken. We delen graag onze kennis met u over subsidies, dakmaterialen en afwatering en andere zaken die met daken te maken hebben. Wist u bijvoorbeeld dat door een bladvanger in de goot het regenwater makkelijker wegloopt?

Onderhoud
Onderhoud is essentieel. Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en verlengt de levensduur van uw dak. Tijdens een onderhoud wordt uw dak nagekeken op gebreken, uw dak wordt schoongemaakt en er worden reparaties gedaan. Bij Ben Roos geniet u van een zeer voordelig onderhoudscontract.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken
Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Offerte aanvraag – dakisolatie

*Wij doen geen pannendaken, rieten daken en leien daken.
Uw naam(Vereist)
Adres(Vereist)