leerbedrijf
Ben Roos dakisolatie Bergambacht

Ben Roos Dakbedekking:

Uw partner voor dakisolatie Bergambacht

Als ondernemer in Bergambacht begrijpt u dat elke investering tastbare voordelen moet opleveren. Ben Roos Dakbedekking BV biedt u de gelegenheid om zowel kosten te besparen als energie-efficiëntie te verhogen door hoogwaardige dakisolatie. Lees verder hoe deze investering niet alleen uw energierekening verlaagt, maar ook uw bedrijf in Bergambacht een duurzame impuls geeft.

Waarom dakisolatie in Bergambacht

In Bergambacht in de Krimpenerwaard bevinden zich vele platte daken die perfect geschikt zijn voor dakisolatie. Deze investering biedt niet alleen de mogelijkheid om kosten te besparen, maar ook om uw pand energiezuiniger te maken. Tijdens de koude maanden houdt dakisolatie de warmte vast, wat leidt tot lagere verwarmingskosten. In de warmere periodes functioneert de dakisolatie als een effectief schild tegen de hitte, waardoor uw koelingskosten dalen. Deze gecombineerde aanpak maakt dakisolatie tot een waardevolle investering voor uw bedrijf.

Specifieke voordelen voor bedrijven in Bergambacht en het Groene Hart

Dakisolatie van Ben Roos Dakbedekking BV biedt niet alleen substantiële kostenbesparingen op het gebied van energie, maar verhoogt ook het comfort in uw bedrijfspand. Een comfortabele werkomgeving vertaalt zich weer naar tevreden medewerkers en verhoogde productiviteit, wat uw investering nog waardevoller maakt.

Wet- en regelgeving

Ondernemen in Bergambacht en het Groene Hart vereist strikte naleving van wet- en regelgeving. Ben Roos Dakbedekking BV garandeert dat uw dakisolatieproject voldoet aan alle wettelijke voorschriften. Deze investering toont niet alleen uw betrokkenheid bij duurzaam ondernemen, maar ook uw proactieve houding ten opzichte van regelgeving, waardoor uw bedrijf toekomstbestendig wordt.

Een waardevolle én -vaste investering

Besparen op energiekosten is niet alleen gemakkelijk te realiseren, maar ook zeer waardevol met hoogwaardige dakisolatie van Ben Roos Dakbedekking BV. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe uw bedrijf in Bergambacht en het Groene Hart kan profiteren van deze investering.

Daarom kiest u voor Ben Roos

Ben Roos Dakbedekking BV is zeer ervaren in projecten voor dakisolatie en onderhoud van daken van van bedrijfspanden. Dakisolatie door Ben Roos Dakbedekking BV is dé ideale oplossing voor ondernemers in Bergambacht die hun energiekosten willen verlagen. En die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Door te kiezen voor dakisolatie investeert u niet alleen in kostenbesparingen, maar ook in een groenere toekomst voor uw bedrijf.

Onze voordelen:

 • Voordelig
 • Totaal afhankelijk
 • Staat 24/7 voor u klaar
 • Werken volgens de hoogste veiligheidsnormen
 • 10 jaar dakgarantie
 • Meer dan 32 jaar ervaring
 • Diverse keurmerken
 • Snel bij u
 • U wordt volledig ontzorgd

Onze werkwijze

Al meer dan 32 jaar is Ben Roos Dakbedekking B.V. een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden aan daken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen hebben we al vele dakproblemen verholpen. We zijn gevestigd in Bodegraven. Bergambacht is dichtbij en we zijn daardoor snel ter plaatse.

De mogelijkheden, problemen en vraagstukken zijn bij elk dak weer anders. Elk dak vraagt daarom om een andere aanpak. We hebben wel een standaard-werkwijze

 • Het begint met een gesprek waarin u uitlegt wat uw situatie is en wat uw wensen zijn.
 • We doen een inspectie van het dak.
 • U krijgt een compleet rapport met de bevindingen.
 • Samen met u maken we een plan om uw problemen te verhelpen.
 • De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren dakdekkers. Als het gaat om een dak van een instelling, bedrijf of overheidsinstantie houden we rekening met de werknemers en eventuele bezoekers zodat zij zo weinig mogelijk last van ons ondervinden.
 • Het dak wordt opgeleverd als we er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost. U krijgt bovendien een dakgarantie van 10 jaar.

De specialismen van Ben Roos

Groendaken
Een groendak is begroeid met planten. Groendaken hebben talloze voordelen. Ze isoleren goed, ze zijn goed voor de biodiversiteit van de leefomgeving en ze verbeteren het rendement van zonnepanelen.

Dakinspectie
We doen eerst een dakinspectie voordat we met de werkzaamheden beginnen. Met een dakinspectie brengen we de problemen in kaart. Het dak wordt daarbij ingemeten en er wordt een insnijding gemaakt. Op die manier zien we hoe het dak is opgebouwd.

Een dakinspectie is handig om te ontdekken waar bestaande problemen vandaan komen en om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.Op basis van de inspectie geven wij u bovendien professioneel en onafhankelijk advies.

Dakveiligheid
Veilig werken is voor alle partijen belangrijk. Volgens de wet bent is de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Dit geldt alleen voor gebouwen met daken hoger dan 2,5 meter boven het maaiveld of 2,5 meter boven andere daken.

Ben Roos neemt alle zaken rondom dakveiligheid voor u uit handen. Onze dakdekkers zijn uitgerust met diverse persoonlijke veiligheidsmiddelen, zoals een harnas en positioneringslijnen. We brengen bovendien permanente veiligheidsvoorzieningen aan en zorgen voor een veilige dakopgang.

Advies
Wij voeren niet alleen dakwerkzaamheden uit, maar we geven u ook graag advies over daken. We delen graag onze kennis met u over subsidies, dakmaterialen en afwatering en andere zaken die met daken te maken hebben. Wist u bijvoorbeeld dat door een bladvanger in de goot het regenwater makkelijker wegloopt?

Onderhoud
Onderhoud is essentieel. Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en verlengt de levensduur van uw dak. Tijdens een onderhoud wordt uw dak nagekeken op gebreken, uw dak wordt schoongemaakt en er worden reparaties gedaan. Bij Ben Roos geniet u van een zeer voordelig onderhoudscontract.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken
Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Offerte aanvraag – dakisolatie

*Wij doen geen pannendaken, rieten daken en leien daken.
Uw naam(Vereist)
Adres(Vereist)