leerbedrijf
Bespaar op Energiekosten door dakisolatie in Alphen aan den Rijn

Ben Roos Dakbedekking:

Uw partner voor dakisolatie in Alphen aan den Rijn

Als ondernemer in Alphen aan den Rijn met een kantoor, bedrijfspand of zakelijke ruimte met een uitgestrekt plat dakoppervlak, staat u voor de uitdaging om zowel kosten te besparen als een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst.

Ben Roos Dakbedekking BV is uw betrouwbare partner om deze doelen te bereiken door middel van dakisolatie.

Bespaar op energiekosten met Dakisolatie

Waarom zou u kiezen voor dakisolatie? Simpelweg omdat het de meest doeltreffende manier is om uw energiekosten te verlagen. Dakisolatie is een slimme investering die u helpt om uw kantoor, bedrijfspand of zakelijke ruimte comfortabel te houden, ongeacht het seizoen.

In de winter werkt dakisolatie als een isolerende deken, waardoor uw pand warm blijft zonder constante verwarming. In de zomer biedt het bescherming tegen overmatige hitte, waardoor uw koelingskosten dalen. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op zowel uw energiekosten als operationele kosten.

Wet- en Regelgeving

Het is van essentieel belang om te begrijpen dat de wet- en regelgeving in Nederland bedrijven aanspoort om energie-efficiënte maatregelen te nemen. Als ondernemer in Alphen aan den Rijn wilt u voldoen aan de nationale voorschriften en doelstellingen voor energie-efficiëntie, zoals vastgesteld in het Klimaatakkoord. Dakisolatie is een praktische manier om aan deze eisen te voldoen.

Ben Roos Dakbedekking BV begrijpt de complexe aard van de wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat uw dakisolatie-project in Alphen aan den Rijn voldoet aan alle wettelijke eisen en voorschriften.

Daarom kiest u voor Ben Roos

Dakisolatie door Ben Roos Dakbedekking BV is dé ideale oplossing voor ondernemers in Alphen aan den Rijn die hun energiekosten willen verlagen. En die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Door te kiezen voor dakisolatie investeert u niet alleen in kostenbesparingen, maar ook in een groenere toekomst voor uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dakisolatie uw gebouw Alphen aan den Rijn kan transformeren en tegelijkertijd kostenbesparingen oplevert. Uw investering zal bijdragen aan een duurzamere en winstgevende toekomst.

Onze voordelen:

 • Voordelig
 • Totaal afhankelijk
 • Staat 24/7 voor u klaar
 • Werken volgens de hoogste veiligheidsnormen
 • 10 jaar dakgarantie
 • Meer dan 32 jaar ervaring
 • Diverse keurmerken
 • Snel bij u
 • U wordt volledig ontzorgd

Onze werkwijze

Al meer dan 32 jaar is Ben Roos Dakbedekking B.V. een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden aan daken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen hebben we al vele dakproblemen verholpen. We zijn gevestigd in Bodegraven. Waddinxveen is dichtbij en we zijn daardoor snel ter plaatse.

De mogelijkheden, problemen en vraagstukken zijn bij elk dak weer anders. Elk dak vraagt daarom om een andere aanpak. We hebben wel een standaard werkwijze

 • Het begint met een gesprek waarin u uitlegt wat uw situatie is en wat uw wensen zijn.
 • We doen een inspectie van het dak.
 • U krijgt een compleet rapport met de bevindingen.
 • Samen met u maken we een plan om uw problemen te verhelpen.
 • De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren dakdekkers. Als het gaat om een dak van een instelling, bedrijf of overheidsinstantie houden we rekening met de werknemers en eventuele bezoekers zodat zij zo weinig mogelijk last van ons ondervinden.
 • Het dak wordt opgeleverd als we er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost. U krijgt bovendien een dakgarantie van 10 jaar.

De specialismen van Ben Roos

Groendaken
Een groendak is begroeid met planten. Groendaken hebben talloze voordelen. Ze isoleren goed, ze zijn goed voor de biodiversiteit van de leefomgeving en ze verbeteren het rendement van zonnepanelen.

Dakinspectie
We doen eerst een dakinspectie voordat we met de werkzaamheden beginnen. Met een dakinspectie brengen we de problemen in kaart. Het dak wordt daarbij ingemeten en er wordt een insnijding gemaakt. Op die manier zien we hoe het dak is opgebouwd.

Een dakinspectie is handig om te ontdekken waar bestaande problemen vandaan komen en om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.Op basis van de inspectie geven wij u bovendien professioneel en onafhankelijk advies.

Dakveiligheid
Veilig werken is voor alle partijen belangrijk. Volgens de wet bent is de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Dit geldt alleen voor gebouwen met daken hoger dan 2,5 meter boven het maaiveld of 2,5 meter boven andere daken.

Ben Roos neemt alle zaken rondom dakveiligheid voor u uit handen. Onze dakdekkers zijn uitgerust met diverse persoonlijke veiligheidsmiddelen, zoals een harnas en positioneringslijnen. We brengen bovendien permanente veiligheidsvoorzieningen aan en zorgen voor een veilige dakopgang.

Advies
Wij voeren niet alleen dakwerkzaamheden uit, maar we geven u ook graag advies over daken. We delen graag onze kennis met u over subsidies, dakmaterialen en afwatering en andere zaken die met daken te maken hebben. Wist u bijvoorbeeld dat door een bladvanger in de goot het regenwater makkelijker wegloopt?

Onderhoud
Onderhoud is essentieel. Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en verlengt de levensduur van uw dak. Tijdens een onderhoud wordt uw dak nagekeken op gebreken, uw dak wordt schoongemaakt en er worden reparaties gedaan. Bij Ben Roos geniet u van een zeer voordelig onderhoudscontract.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken
Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Offerte aanvraag – dakisolatie

*Wij doen geen pannendaken, rieten daken en leien daken.
Uw naam(Vereist)
Adres(Vereist)