leerbedrijf
Ben Roos dakisolatie Boskoop

Ben Roos Dakbedekking:

Uw partner voor dakisolatie in Boskoop en het Groene Hart

Als ondernemer in Boskoop, in het Groene Hart, begrijpt u dat elke investering waardevol moet zijn. Ben Roos Dakbedekking BV biedt u een kans om zowel kosten te besparen als de energie-efficiëntie te verhogen door hoogwaardige dakisolatie.

Deze investering verlaagt niet alleen de energierekening, maar maakt uw bedrijf in Boskoop ook toekomstbestendig.

Waarom dakisolatie in Boskoop?

In Boskoop zijn veel bedrijfspanden te vinden met platte daken. Dakisolatie biedt een slimme oplossing om zowel kosten te besparen als energie te besparen. Tijdens de koude maanden houdt het geïsoleerde dak de warmte vast, wat resulteert in lagere verwarmingskosten. En in de warmere periodes werkt de isolatie van het dak als een schild tegen de hitte, waardoor uw koelingskosten dalen. Deze dubbele impact maakt dakisolatie een waardevolle investering voor uw bedrijf.

Specifieke voordelen voor bedrijven in Boskoop en omgeving

Boskoop staat bekend om zijn bloeiende boomkwekerijen en bedrijvigheid. Dakisolatie van Ben Roos Dakbedekking BV biedt niet alleen aanzienlijke kostenbesparingen op het gebied van energie, maar verhoogt ook het comfort in uw bedrijfspand. Een comfortabele werkomgeving vertaalt zich naar tevreden medewerkers en verhoogde productiviteit, waardoor de investering nog waardevoller wordt.

Conform wet- en regelgeving

Ondernemen in Boskoop vereist naleving van wet- en regelgeving. Ben Roos Dakbedekking BV waarborgt dat uw dakisolatieproject voldoet aan alle wettelijke voorschriften. Uw investering toont niet alleen uw betrokkenheid bij duurzaam ondernemen, maar ook uw proactieve houding ten opzichte van regelgeving, waardoor uw bedrijf toekomstbestendig wordt.

Een waardevolle én -vaste investering

Besparen op kosten en energie is niet alleen haalbaar maar ook zeer waardevol met hoogwaardige dakisolatie van Ben Roos Dakbedekking BV. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe uw bedrijf in Boskoop in het Groene Hart kan floreren met deze investering. En door te kiezen voor dakisolatie investeert u niet alleen in directe kostenbesparingen maar ook in de toekomstbestendigheid en duurzaamheid van uw bedrijf.

Daarom kiest u voor Ben Roos

Dakisolatie door Ben Roos Dakbedekking BV is dé ideale oplossing voor ondernemers in Boskoop die hun energiekosten willen verlagen. En die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Door te kiezen voor dakisolatie investeert u niet alleen in kostenbesparingen, maar ook in een groenere toekomst voor uw bedrijf.

Onze voordelen:

 • Voordelig
 • Totaal afhankelijk
 • Staat 24/7 voor u klaar
 • Werken volgens de hoogste veiligheidsnormen
 • 10 jaar dakgarantie
 • Meer dan 32 jaar ervaring
 • Diverse keurmerken
 • Snel bij u
 • U wordt volledig ontzorgd

Onze werkwijze

Al meer dan 32 jaar is Ben Roos Dakbedekking B.V. een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden aan daken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen hebben we al vele dakproblemen verholpen. We zijn gevestigd in Bodegraven. Boskoop is dichtbij en we zijn daardoor snel ter plaatse.

De mogelijkheden, problemen en vraagstukken zijn bij elk dak weer anders. Elk dak vraagt daarom om een andere aanpak. We hebben wel een standaard werkwijze

 • Het begint met een gesprek waarin u uitlegt wat uw situatie is en wat uw wensen zijn.
 • We doen een inspectie van het dak.
 • U krijgt een compleet rapport met de bevindingen.
 • Samen met u maken we een plan om uw problemen te verhelpen.
 • De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren dakdekkers. Als het gaat om een dak van een instelling, bedrijf of overheidsinstantie houden we rekening met de werknemers en eventuele bezoekers zodat zij zo weinig mogelijk last van ons ondervinden.
 • Het dak wordt opgeleverd als we er zeker van zijn dat alle problemen zijn opgelost. U krijgt bovendien een dakgarantie van 10 jaar.

De specialismen van Ben Roos

Groendaken
Een groendak is begroeid met planten. Groendaken hebben talloze voordelen. Ze isoleren goed, ze zijn goed voor de biodiversiteit van de leefomgeving en ze verbeteren het rendement van zonnepanelen.

Dakinspectie
We doen eerst een dakinspectie voordat we met de werkzaamheden beginnen. Met een dakinspectie brengen we de problemen in kaart. Het dak wordt daarbij ingemeten en er wordt een insnijding gemaakt. Op die manier zien we hoe het dak is opgebouwd.

Een dakinspectie is handig om te ontdekken waar bestaande problemen vandaan komen en om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.Op basis van de inspectie geven wij u bovendien professioneel en onafhankelijk advies.

Dakveiligheid
Veilig werken is voor alle partijen belangrijk. Volgens de wet bent is de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Dit geldt alleen voor gebouwen met daken hoger dan 2,5 meter boven het maaiveld of 2,5 meter boven andere daken.

Ben Roos neemt alle zaken rondom dakveiligheid voor u uit handen. Onze dakdekkers zijn uitgerust met diverse persoonlijke veiligheidsmiddelen, zoals een harnas en positioneringslijnen. We brengen bovendien permanente veiligheidsvoorzieningen aan en zorgen voor een veilige dakopgang.

Advies
Wij voeren niet alleen dakwerkzaamheden uit, maar we geven u ook graag advies over daken. We delen graag onze kennis met u over subsidies, dakmaterialen en afwatering en andere zaken die met daken te maken hebben. Wist u bijvoorbeeld dat door een bladvanger in de goot het regenwater makkelijker wegloopt?

Onderhoud
Onderhoud is essentieel. Regelmatig onderhoud voorkomt lekkage en verlengt de levensduur van uw dak. Tijdens een onderhoud wordt uw dak nagekeken op gebreken, uw dak wordt schoongemaakt en er worden reparaties gedaan. Bij Ben Roos geniet u van een zeer voordelig onderhoudscontract.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken
Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werkt Ben Roos helaas niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Offerte aanvraag – dakisolatie

*Wij doen geen pannendaken, rieten daken en leien daken.
Uw naam(Vereist)
Adres(Vereist)