leerbedrijf

Ben Roos Dakbedekking:

Dé Expert in Plat Bitumen Dakwerk in de Regio Rotterdam

Besparen door te isoleren

Ben Roos Dakbedekking is dé toonaangevende specialist in plat bitumen dakwerk en dakisolatie in de regio Rotterdam. Met jarenlange ervaring en een team van deskundige professionals bieden wij hoogwaardige dakoplossingen voor bedrijven, loodsen en andere commerciële gebouwen.

Wij zijn trots op onze expertise en streven ernaar om onze klanten te voorzien van duurzame en kostenefficiënte oplossingen. Het isoleren of verbeteren van uw dak kan aanzienlijke voordelen opleveren, zowel op het gebied van duurzaamheid als kostenbesparing.

De voordelen op een rijtje

Eén van de belangrijkste voordelen van dakisolatie is de aanzienlijke energiebesparing die het met zich meebrengt. Door uw dak te isoleren, vermindert u warmteverlies en voorkomt u koudebruggen. Dit resulteert in een betere thermische efficiëntie van uw gebouw, waardoor u minder energie hoeft te verbruiken voor het verwarmen of koelen ervan. Dit heeft niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op uw energierekening. U zult merken dat uw energiekosten aanzienlijk dalen, waardoor u op de lange termijn aanzienlijke kosten bespaart.

Groendak

Een andere manier om uw dak te verbeteren is door te kiezen voor een ‘groen dak’. Een groen dak is een dakbedekking die bedekt is met levende planten en vegetatie. Dit heeft tal van voordelen, zoals het verminderen van de omgevingstemperatuur, het verbeteren van de luchtkwaliteit, het verminderen van regenwaterafvoer en het bevorderen van biodiversiteit. Bovendien biedt een groen dak extra isolatie, waardoor uw energiebesparingen verder toenemen. Het is een ecologisch verantwoorde keuze die niet alleen duurzaamheid bevordert, maar ook een esthetisch aantrekkelijke uitstraling geeft aan uw gebouw.

Zonnepanelen

Naast isolatie en groene daken bieden wij ook zonnepanelen als onderdeel van onze verbeteringsoplossingen. Zonnepanelen zijn een uitstekende manier om duurzame energie op te wekken en uw energiekosten te verlagen. Door zonnepanelen op uw dak te installeren, kunt u profiteren van groene energie en zelfvoorzienend worden in uw stroombehoeften. Bovendien kunt u in sommige gevallen zelfs overtollige energie terugleveren aan het elektriciteitsnet, waardoor u extra besparingen kunt realiseren.

Bij Ben Roos Dakbedekking bieden we ook een combinatie van isolatie, groene daken en zonnepanelen aan. Door deze verschillende duurzame oplossingen te combineren, kunt u maximaal profiteren van energiebesparingen en milieuvoordelen. Onze ervaren professionals zorgen voor een hoogwaardige installatie en werken nauw samen met u om de beste oplossing voor uw specifieke behoeften te vinden.

De voordelen van dakisolatie

Kortom, het isoleren of verbeteren van uw platte bitumen dak biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing. Of u nu kiest voor isolatie, een groen dak, zonnepanelen of een combinatie daarvan, Ben Roos Dakbedekking staat voor u klaar met hoogwaardige dakoplossingen die uw gebouw optimaliseren en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw dak te verduurzamen en kosten te besparen.

Advies

Ben Roos is niet gebonden aan een vaste leveranciers. U krijgt hierdoor altijd onafhankelijk advies van ons. Wij denken met u mee en hebben direct belang bij het bieden van de juiste oplossing. ZO krijgt u altijd een goede, gerichte en duurzame dakisolatie of renovatie voor uw dak in Zevenhuizen.

Let op: wij doen geen pannendaken, rieten daken, golfplaten of leien daken

Onder het motto ‘’Schoenmaker, blijf bij je leest!’’ werken wij niet met pannendaken, rieten daken, golfplaten en leien daken. Voor pannendaken kunt u terecht bij een bouwkundig aannemer of een pannendekker.

Enkele afgeronde projecten

We zijn voor overheden, particulieren en bedrijven werkzaam. In de jaren dat we actief zijn als dakspecialisten hebben we een grote hoeveelheid aan daken gerenoveerd, zoals:

 • Zwembaden: daken van zwembaden.
 • Foodindustrie: daken van gekoelde ruimtes, zoals magazijnen.
 • Parkeerdaken
 • Gezondheidszorg: ziekenhuisdaken, verzorgingstehuizen en overige zorginstellingen.
 • MKB: daken binnen het Midden Klein Bedrijf.
 • Kerken: daken van kerken, behalve de toren.

Keurmerken en certificaten

Ben Roos Dakbedekking BV vindt dakveiligheid erg belangrijk. Alle onze dakdekkers zijn vakmensen en nemen dakveiligheid ontzettend serieus. Alleen op veilige wijze wordt ons werk uitgevoerd. De dakdekkers van Ben Roos Dakbedekking worden vastgemaakt door middel van lijnsystemen en dak-ankerpunten. We zijn in het bezit van onderstaande certificaten en keurmerken:

 • VCA **
 • Polygum erkenninghouder
 • Roof2roof recycling
 • IKO roof concept partner
 • Toplevel, landelijk dekkend netwerk
 • Lid van brancheorganisatie Vebidak

Offerte aanvraag – dakisolatie

*Wij doen geen pannendaken, rieten daken en leien daken.
Uw naam(Vereist)
Adres(Vereist)