Uw professionele dakdekker in Capelle aan den IJssel

Heeft u last van lekkage? Lekkage is een groot probleem. Het is daarom van groot belang dat lekkage zo snel mogelijk opgelost wordt. Neem contact op met Ben Roos en u bent razendsnel van uw lekkage af. U kunt bij ons ook terecht voor andere dakwerkzaamheden,  zoals dakisolatie, het vervangen van dakbedekking, dakonderhoud en de aanleg van groendaken.

De voordelen van Ben Roos

 • Meer dan 32 jaar ervaring
 • 24/7 bereikbaar
 • Snel bij u
 • U krijgt volledig onafhankelijk advies
 • Wij ontzorgen u volledig
 • 10 jaar garantie op uw dakbedekking
 • In bezit van diverse certificaten
Ontvang gratis advies

Heeft u een daklekkage in Capelle aan den IJssel?

Daklekkage houdt in dat er vocht door uw dak heen lekt. Dat betekent dat uw dak niet volledig waterdicht is. Een lek dak veroorzaakt veel stress. Gelukkig is er makkelijk iets aan te doen. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u snel van uw lekkage af bent.

Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Anders is er grote kans dat u last krijgt van de volgende problemen :

 • Onherstelbare schade
 • Waardevermindering van uw pand
 • Kortsluiting
 • Schade aan uw interieur
 • Schimmels

Zo lost u uw daklekkage op

We hebben voor u dit handige stappenplan gemaakt, waarmee u uw daklekkage snel oplost:

 1. Neem contact met Ben Roos op. Wij zijn zowel via de telefoon als via mail bereikbaar. Ons telefoonnummer is 0172-617409 en ons email-adres is info@benroos.nl. Leg uit wat uw situatie is. Wij planning daarna samen met u in welke werkzaamheden we wanneer gaan uitvoeren.
 2. We maken foto’s van de schade die de lekkage heeft aangericht. Vervolgens doen we een grondige inspectie om te achterhalen wat de oorzaak van de lekkage is.
 3. In overleg met u stellen we een offerte op waarin helder onder elkaar staat welke werkzaamheden worden verricht en wat het tarief is.
 4. Als u het eens bent met de offerte, gaan wij op de afgesproken datum voor u aan de slag.

Nieuwe dakbedekking

Door weer en wind verweert uw dakbedekking. Als u op tijd uw dakbedekking laat vervangen, voorkomt u een daklekkage. Laat uw oude dakbedekking door ons vervangen! Wij verwijderen uw oude dakbedekking en brengen nieuwe dakbedekking van hoge kwaliteit aan.

De nieuwe dakbedekking is 100% waterdicht, isoleert goed en is zeer duurzaam. U krijgt daarbij een garantie van 10 jaar op uw nieuwe dakbedekking. U geniet nog vele jaren van een geweldig dak.

Ontvang gratis advies

Onze specialismen

Advies

Wij zijn specialisten op het vlak van daken. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over daken. U krijgt direct antwoord.

Onderhoud

Sluit een onderhoudscontract bij ons af! Op die manier zorgen we ervoor dat uw dak zich in een perfecte staat blijft bevinden. Uw dakbedekking wordt helemaal nagekeken, er worden kleine reparaties gedaan als dat nodig is en we maken uw dak bovendien schoon.

Dakveiligheid

Bij het werken op grote hoogte is veiligheid altijd van groot belang. Voor onze medewerkers, maar ook voor u. Als een dak namelijk hoger dan 2,5 uitsteekt boven het maaiveld of boven andere daken, is de eigenaar verantwoordelijk voor de veiligheid op het dak. Om u deze zorg te ontnemen en om de veiligheid te waarborgen, treffen we allerlei maatregelen. Onze dakdekkers gaan bijvoorbeeld met een kooiladder op een veilige manier het dak op.

Dakinspectie

Er wordt eerst een dakinspectie gedaan, voordat de dakwerkzaamheden beginnen. Met een inspectie komen we er precies achter hoe het met de staat van uw dak gesteld is. We maken een insnijding, zodat we zien hoe uw dak is opgebouwd. Na de dakinspectie stellen we een uitgebreid rapport op.

Groendaken

Een groendak is begroeid met planten. Het ziet er prachtig uit en bovendien hebben groendaken allerlei voordelen:

 • Bevordert de biodiversiteit
 • Verbeterd het rendement van zonnepanelen
 • Zeer isolerend
 • Planten houden het hemelwater vast, waardoor uw afwatering minder te verduren krijgt.
Ontvang gratis advies

Voorgaande projecten in Capelle aan den IJssel

 

Bouwsteenschool Capelle aan den IJssel

1000m2 dakrenovatie-isolatie.

 

Naam:Basisschool De Bouwsteen
Locatie:Lijstersingel Capelle aan den IJssel
Middelen:Aanvullende isolatie, gemodificeerde dakbedekking, nieuwe lichtkoepels
Doorlooptijd:Uitvoering maart 2009

Met de dakrenovatie wordt gelijkertijd aanvullende isolatie aangebracht. Op deze manier wordt een aanzienlijke besparing gerealiseerd op de energierekening en wordt bijgedragen aan het milieu. De terugverdientijd van dakisolatie bedraagt slechts enkele jaren.

Contrabasschool Capelle aan den IJssel

Dakrenovatie Contrabasschool

Dakrenovatie-isolatie Contrabasschool Capelle aan den IJssel. 3.000 m2 hoogwaardige isolatie, BiiG No Flame dakbedekking en circa 120 stuks lichtkoepels waren nodig om het dak weer up-to-date te maken. Door de aanvullende isolatie zal het binnenklimaat van de school aanzienlijk verbeteren en zal de investering binnen een aantal jaren worden terugverdiend.

Naam:Contrabasschool
Locatie:Capelle aan den IJssel
Middelen:BiiG No Flame systeem
Doorlooptijd:Opgeleverd 2010

Certificaten, keurmerken en samenwerkingspartners

Als professioneel dakdekkersbedrijf bezitten wij verschillende certificaten en keurmerken. We werken bovendien samen met andere professionals op het gebied van daken.

Roof2Roof: Roof2Roof recyled bitumen daken is één van onze samenwerkingspartners.

VCA: Wij bezitten een VCA certificaat. Dat betekent dat we aan alle controlepunten van Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers voldoen.

Concept partner:Ben Roos is een partner van IKO Roof. IKO Roof levert toplagen van topkwaliteit.

Vebidak: De brancheorganisatie voor bitmunieuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven.

Polygum dealer: Wij zijn de officieel dealer van Polygum Nederland.

Ontvang gratis advies